Ένας χωρισμός σοκ έγινε γνωστός σήμερα (7/9) μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μάλιστα δια στόματος ενός εκ των πρωταγωνιστών. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δεν είναι πια μαζί.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Φάρμα» και που τόσο διατυμπάνισε τον έρωτά του τόσο μέσα από το παιχνίδι όσο και μέσω των social, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους για λόγους που βέβαια δε γνωστοποίησε ο νεαρός.

«Η μόνη αλλαγή στη ζωή μου μετά τη Φάρμα ήταν ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, απλά είδαμε ότι έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα.» δήλωσε ο γυμναστής.

ηλιάδη-αναστασιάδης

ηλιάδη-αναστασιάδης

Και όταν βλέπεις ότι ένα πράγμα χωλαίνει και από τις δύο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και για να υπάρξει στο τέλος αυτό που λένε… καλή καρδιά. Ήταν από κοινού η απόφαση του χωρισμού. Η οικογένεια της Αγγελικής δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη».
Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είπε στη συνέχεια: «Προτιμώ τη διά ζώσης γνωριμία και στοχεύω στο παλιό φλερτ. Είμαι άνδρας παλαιάς κοπής, έχω ψηλά το θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας».

Επιπλέον παραδέχτηκε ότι βρίσκεται ήδη σε νέο δεσμό αλλά, όπως είπε, είναι ακόμα νωρίς να μιλήσει δημόσια για αυτό.

 

Όλες οι ειδήσεις

ΣτΟργή: Αυτή είναι η γιατρός της ψυχής

Survivor: Δραματική έκκληση του Σπύρου Μαρτίκα στα social media!

Δημοσιογράφος παθαίνει εγκεφαλικό ενώ παρουσιάζει δελτίο (βίντεο)