Βαριές κουβέντες έπεσαν χτες στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 Η Φάρμα με την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη να βγαίνει από τα ρούχα της, μεταφορικά…

Η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε με τον Κουτσαβάκη που εκτόξευσε απειλές κατά παντός… υπευθύνου της ομάδας του.

Τι συνέβη όμως. Ενώ οι παίκτες βρίσκονταν συγκεντρωμένοι όλοι μαζί, ο Κώστας Κουτσαβάκης δήλωσε: «Αν κάποιος δεν με ψηφίσει, όταν θα είμαι αρχηγός, θα πάει αλλού το έργο. Γιατί άμα φύγει η Νάιρα, πάλι εγώ θα είμαι αρχηγός και θα σας γ***** μετά όλους. Θα τα γ***** μετά όλα εδώ πέρα».

Όταν λοιπόν ήρθε ο Σάκης Τανιμανίδης να μιλήσει στους παίκτες έγινε, όπως ήταν φυσικό, δέκτης παραπόνων. Η Αγγελική Ηλιάδη λοιπόν μίλησε έξω από τα δόντια.

Στο τραπέζι της Φάρμας, η Αγγελική Ηλιάδη διευκρίνησε σε πολύ αυστηρό ύφος πως «λοιπόν, εγώ δεν μπορώ να κρύβομαι! Αυτό έγινε, δώσε μου την πέτρα και δώσε μου και εκατό πέτρες. Έχω δύο παιδιά. Εμένα δεν μπορεί κανένας να με γ@μήσει! Βάλτε μπιπ, δεν με νοιάζει! Είμαι αυτή που είμαι και απαιτώ, όπως σέβομαι όλο τον κόσμο και έχω αξιοπρέπεια και το γνωρίζουν όλοι, η οικογένεια μου που με βλέπει και όλος ο κόσμος τόσα χρόνια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου μιλάει έτσι. Ήταν πάρα, πάρα πολύ άσχημο από μέρους του».

Η Φάρμα- Αγγελική Ηλιάδη: Προτεινόμενη η τραγουδίστρια

«Με απογοήτευσε και δεν το περίμενα γιατί πάντα του έδινα ελαφρυντικά και μπορούν να το πουν όλοι αυτό εδώ μέσα. Όταν όλοι τον κατηγορούσαν, όταν όλοι τον έβριζαν, όταν όλοι ήταν μέχρι εδώ στα όρια. Η συμπάθεια μου με απογοήτευσε οικτρά».

Αυτά είπε στο τέλος η τραγουδίστρια της Φάρμας. Έτσι έλαβε την «μαύρη πέτρα» από τον Κουτσαβάκη που την έχρησε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.