Την πρώτη της απώλεια για τη νέα σεζόν μετράει ήδη το «MEGA καλημέρα» και προσωπικά η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει τη φίλη και κουμπάρα της Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η ίδια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πριν από μερικές  ημέρες στο κανάλι ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει του χρόνου στην εκπομπή για απολύτως προσωπικούς λόγους, αφού δυσκολεύτηκε πολύ να συνδυάσει τα σκληρά ωράρια μιας καθημερινής πρωινής εκπομπής με τις απαιτήσεις που εχει η φροντίδα των δύο μικρών παιδιών της.

‘Ετσι, σκέφτεται να κάνει κάτι πιο χαλαρό και μελετά το ενδεχόμενο κάποιου κόνσεπτ που Θα έχει σχέση με την ιταλική κουζίνα, την οποία και γνωρίζει πολύ καλά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η εκπομπή μαγειρικής που παρουσίαζε στο ΥουΤυbe σημείωνε μεγάλη επιτυχία. Πάντως, οι δύο άντρες συνοδοιπόροι της Ελεονώρας, δηλαδή ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας, θα συνεχίσουν κανονικά να λένε «MEGA καλημέρα» και την επόμενη σεζόν, οπότε η συνταγή δεν πρόκειται να αλλάξει… Τουλάχιστον όχι ριζικά.

Στο μεταξύ, μια  πρόταση δυναμίτης κατατέθηκε στο δίδυμο Νίκου Ρογκάκου και Παναγιώτη Στάθη από το ΣΚΑΪ βάζοντας… φωτιά στις σχέσεις του καναλιού του Φαλήρου με τον ΑΝΤ 1. Ολα ξεκίνησαν με τη μετακίνηση της Φαίης Μαυραγάνη από το ΟΡΕΝ στο Μαρούσι, οπότε οι «Πρωινοί τύποι» σκέφτονται σοβαρά να πάρουν και οι ίδιοι μεταγραφή. “Ομως τότε, ποιος Θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Παπαδάκη το καλοκαίρι, όταν πέφτει η αυλαία του «Καλημέρα Ελλάδα»; Ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν πολύ πολύ σύντομα.