Μια δημοσιογράφος και  παρουσιάστρια ειδήσεων στην τηλεόραση της Οκλαχόμα αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ζωντανά στον αέρα, αφού άρχισε να χάνει τα λόγια της!

Η δημοσιογράφος Τζούλι Τσιν, που εργάζεται στο θυγατρικό κανάλι του NBC, KJRH στην Τάλσα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το Σάββατο αφού δυσκολευόταν να διαβάσει τη ροή των ειδήσεων μέσα από το λεγόμενο ότο κιου.

«Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών ήμουν λίγο περίεργα. Οι γιατροί μου ωστόσο αντιλήφθηκαν μέσα από εξετάσεις ότι το Σάββατο το πρωί, πέρασα ένα εγκεφαλικό και κάποιοι από εσάς το είδαν ζωντανά. Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη» ανέφερε η παρουσιάστρια σε μια ανάρτηση στο Facebook αργά την Κυριακή.

«Σαν να έπαθα εγκεφαλικό από το πουθενά! Μάλιστα αρχικά, ένιωθα υπέροχα» ανέφερε η Τζούλι.

«Ωστόσο, μέσα σε αρκετά λεπτά κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων μας άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα. Πρώτον, έχασα μερική όραση στο ένα μάτι. Λίγο αργότερα τα άκρα μου μούδιασαν. Έπειτα, κατάλαβα ότι το στόμα μου είχε πρόβλημα αφού δεν μπορούσα να πω τις λέξεις που έβλεπα μπροστά μου!».

Τελικά η δημοσιογράφος ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές και η ίδια είπε στην κάμερα: «Συγνώμη. Κάτι μου συμβαίνει σήμερα από το πρωί!»

Ως σωστή επαγγελματίας, η Τζούλι έδωσε κατευθείαν τη σκυτάλη στην πρόγνωση του καιρού αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, δεν επέστρεψε ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα!

 

Όλες οι ειδήσεις

Only Fans: Καθηγήτρια παράτησε τους μαθητές και έγινε εκατομμυριούχος!

Νίκος Μουτσινάς: Έκανε μπότοξ και έμεινε με το φρύδι κάγκελο – Η αποκάλυψη της Καινούργιου

ERTFLIX: Αυτές είναι οι νέες σειρές σε αποκλειστική προβολή!