Πριν λίγο καιρό υπήρξαν δύο νέες προσθήκες στην «Φάρμα», καθώς στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 ήρθαν να προστεθούν οι Φανή Χαλκιά και Γιάννης Γιαννούλης.

Όλοι οι παίκτες αιφνιδιάστηκαν με αυτή τη νέα προσθήκη. Με τον Κουτσαβάκη να λέει, όταν είδε τους δύο νέους παίκτες να περνάνε την πόρτα του ριάλιτι επιβίωσης:

«Μη μου πείτε πως είναι καινούργιοι παίκτες; Πω, πω ήρθαν στη χειρότερη στιγμή!»

Η Φανή Χαλκιά, όταν πέρασε την πόρτα του αγροκτήματος, φώναξε στη συναθλήτριά της, Αθανασία Τσουμελέκα:

Φάρμα: «Που είσαι μωρή Τσουμελέκα!»

Με εκείνη να δηλώνει χαρά γιατί «μπήκε κι άλλο αθλητικό αίμα στη Φάρμα.»

Ωστόσο στο επεισόδιο της Παρασκευής (18/3) την ασυλία κατάφερε και κέρδισε η Φανή Χαλκιά , γλιτώνοντας από τη μονομαχία που όπως μάθαμε θα έμπαινε στα επόμενα επεισόδια.

“Χαίρομαι γιατί έχει πλάκα, θέλω να κερδίζω, ειδικά τον φίλο μου τον Κωνσταντίνο, τον φοβόμουν λίγο τον Λέντζο μην με παλουκώσει, του είχα δώσει και την πέτρα. Θα μπορούσε να μου ανταποδώσει επειδή οι άλλοι είναι πιο πολύ φίλοι του εγώ πιο νέα στο παιχνίδι. Τι ωραία που είναι να κερδίζεις” είπε η Φανή Χαλκιά.

“Είχα στο μυαλό μου να της δώσω τη μαύρη πέτρα” είπε ο Βασίλης Λέντζος για τη Φανή Χαλκιά.

 

Πώς είχε συστηθεί η Φανή Χαλκιά

Γεια σας, είμαι η Φανή Χαλκιά. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι ότι είμαι μητέρα δύο παιδιών. Αγαπώ πολύ τη φύση και γι’ αυτό το λόγο είμαι εθελόντρια στην «Οργάνωση Γη» που ασχολείται με την εκπαίδευση για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών.

 

Έχω σπουδάσει Διεθνολόγος, αλλά και δημοσιογράφος. Είμαι αθλήτρια του στίβου και το 2004 κέρδισα Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.