Η Βικτόρια Μπέκαμ, η διάσημη Βρετανίδα πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας αλλά και σύζυγος του πρώην άσσου των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ, έχει κατηγορηθεί για το σώμα και τα κιλά της. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τη θέλουν κατά καιρούς, να πάσχει από νευρική ανορεξία. Μεταξύ άλλων η ίδια έχει δηλώσει, πως εδώ και χρόνια τηρεί ένα πολύ αυστηρό πρόβλημα διατροφής ενώ πάνω σε αυτό ο σύζυγός της είχε αναφέρει ότι τρώει το ίδιο γεύμα καθημερινά για 25 χρόνια.

Πάντως στα 48 της εξακολουθεί να ζαλίζει με ένα διάφανο μπλουζάκι και ένα απλό… σουτιέν τα οποία φόραγε κατά τη διάρκεια της φωτογράφησής της για την αυστραλιανή Vogue.
Η Μπέκαμ ανέφερε στη συνέντευξή της ότι η δεκάχρονη κόρη της Χάρπερ την κατακρίνει πολλές φορές για το γεγονός ότι οι φούστες που συνηθίζει να φοράει είναι πολύ κοντές!

Η πρώην Spice Girl επιδεικνύει την εκπληκτική της σιλουέτα με ένα τοπ που μόλις που υπάρχει και αποδεικνύει ότι ακόμα και στα 48 το κορμί μπορεί να είναι λαμπάδα!

Η πρώην καλλιτέχνης φρόντισε επίσης να ενημερώσει ότι τα όσα είχε ισχυριστεί ο σύζυγός της για το φαγητό της δεν ισχύει! Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε πει ότι έτρωγε το ίδιο πράγμα – ψητό ψάρι και λαχανικά στον ατμό – τα τελευταία 25 χρόνια.

μπέκαμ

μπέκαμ

«Αυτό που εννοούσε ο σύζυγός μου είναι ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ κάποιον που να είναι πιο πειθαρχημένος με τον τρόπο που τρώει».

Ο Ντέιβιντ είχε αποκαλύψει ότι δένεται «συναισθηματικά» με το φαγητό! «Γίνομαι αισθηματίας με το φαγητό και το κρασί! Όταν τρώω κάτι υπέροχο θέλω να το δοκιμάσουν όλοι.»

Η νυν σχεδιάστρια είχε καταγγείλει τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Κρις Έβανς, επειδή σε μία εκπομπή του τη δεκαετία του ‘90, την είχε αναγκάσει να ζυγιστεί σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή.

Τότε ο παρουσιαστής της είχε πει: «Πολλά κορίτσια θέλουν να μάθουν, επειδή δείχνεις τόσο φανταστική, πώς επανήλθες στη φόρμα σου μετά τη γέννα;». Αφού απάντησε ότι στην πραγματικότητα ήταν πολύ τεμπέλα και δεν είχε πάει καθόλου στο γυμναστήριο, ο Κρις Έβανς δεν το έβαλε κάτω, συνεχίζοντας: «Το βάρος σου έχει επανέλθει στο φυσιολογικό;».

Όταν η Βικτόρια Μπέκαμ απάντησε θετικά, επέμεινε: «Μπορώ να το ελέγξω, σε πειράζει;» πριν την βάλει να ανέβει σε μια ζυγαριά και παρατηρήσει: «3,5 δεν είναι καθόλου άσχημα, έτσι δεν είναι;».