Θύμα ληστείας έπεσαν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, όταν άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι τους.

Ο εισβολέας μπήκε στην πολυτελή έπαυλη, αξίας 40 εκατομμυρίων λιρών, του ζευγαριού στο Λονδίνο, από ένα παράθυρο του πάνω ορόφου. Την ίδια στιγμή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρισκόταν με τη σύζυγό του, Βικτόρια και την κόρη τους, Χάρπερ στο κάτω μέρος του σπιτιού.

 

Η ληστεία έγινε στις 28 Φεβρουαρίου του 2022 στο πολυτελές σπίτι, που βρίσκεται στην ακριβή περιοχή του Λονδίνου Holland Park. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, το ζευγάρι έπεσε θύμα σπείρας επαγγελματιών και δεν αντιλήφθηκε τον ληστή. Ανενόχλητος μπήκε στο σπίτι, πήρε πολύτιμα πράγματα κι εξαφανίστηκε.

Αυτός που ανακάλυψε μάλιστα ότι κάτι δεν πάει καλά ήταν ο γιος τους, Κρουζ. Εκείνος ανέβηκε στον πάνω όροφο και είδε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού σε πλήρη αναστάτωση, σπασμένα τζάμια, αλλά και πολλά πράγματα αξίας να έχουν… εξαφανιστεί.

Ανάμεσα στα κλοπιμαία ήταν πολλά ρούχα και αξεσουάρ από διάσημους σχεδιαστές και brands, αλλά κι ηλεκτρονικές συσκευές μεγάλης αξίας.

«Δυστυχώς, οι Μπέκαμ ήταν θύματα κάποιων αρκετά επαγγελματιών ληστών που δρούσαν στην περιοχή. Ευτυχώς, οι εγκληματίες έφθασαν μόνο μέχρι το ένα υπνοδωμάτιο», δήλωσε πρόσωπο από το περιβάλλον της διάσημης οικογένειας στη εφημερίδα The Sun.

 

Η οικογένεια ταράχθηκε πολύ από το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε συνάντηση με τον ληστή, ούτε και κάποια συμπλοκή ή κάποιος τραυματισμός.

Η είδηση πάντως, ότι η οικογένεια Μπέκαμ έπεσε θύμα ληστείας έγινε γνωστή έναν μήνα μετά.