Το πιο τρυφερό και δυνατό «ναι» της ζωής της είπε η Αννα Πρέλεβιτς στον Νικήτα Νομικό όταν της έκανε πρόταση γάμου και από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Αννα και ο Νικήτας που είναι μαζί σχεδόν ενάμιση χρόνο, από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Η πρόταση συνοδευόταν από ένα υπέροχο μονόπετρο και η Αννα κκαμαρώνει για τον συμβολισμό του.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και παρουσιάστρια, που φέτος απολαμβάναμε στην «Τέλεια απόδραση» του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο, δέχθηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη, να μοιραστούν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Ο Νικήτας αδελφός της Δούκισσας Νομικού, άλλαξε κυριολεκτικά τη φιλοσοφία της. Η Αννα ήξερε ότι αυτός είναι ο άνδρας της ζωής της και, όταν πριν από περίπου έναν μήνα της έκανε την πρόταση γάμου, ήταν εντελώς σίγουρη για την απόφασή της.

Η Άννα Πρέλεβιτς πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει «Ζω το τώρα στο 100% και σκέφτομαι μόνο το τώρα. Ο,τι είναι να έρθει, Θα έρθει όταν πρέπει, όπως έχουν συμβεί στη ζωή μου όλα μέχρι στιγμής. Εμπιστεύομαι τον φύλακα άγγελό μου εδώ και χρόνια και ξέρω πως ακόμα και κάποιες έντονες στενοχώριες που έχω βιώσει τις έζησα. Τελικά, όλο ήταν για το καλό και για να είμαι αυτή που είμαι σήμερα. Ο Νικήτας είναι ο ιδανικός άνδρας». Οι δυο τους, με την πρόταση γάμου, δείχνουν την πρόθεσή τους να επισημοποιήσουν τη σχέση τους χωρίς ωστόσο, να έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις για το μυστήριο, που, σύμφωνα με πληροφορίες Θα τους απασχολήσει την επόμενη χρονιά.