Το «πράσινο φως» για μια ακόμα σεζόν πήρε ο Χρήστος Φερεντίνος  ώστε να συνεχίσει να κάνει Deal με τους τηλεθεατές και εκείνοι να συντονίζονται καθημερινά στον ALPHA. Μετά την επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού στους πίνακες τηλεθέασης, η διοίκηση του σταθμού ενέκρινε την παρουσία του στο πρόγραμμά του και για έβδομη σεζόν.

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες και μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, υποδέχεται διαρκώς νέους παίκτες, που προσπαθούν να «κάνουν» την τύχη τους και χαρίζει σε εμάς απολαυστικές στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς.

Ωστόσο σκοπεύουν να κάνουν αλλαγές, ξεκινώντας από το σκηνικό, όπως να αλλάξουν το κεντρικό τραπέζι, ενώ ελπίζουν στην ύφεση της πανδημίας, ώστε να «φύγουν» και τα διαχωριστικά  τζάμια μεταξύ των αυμμετεχόντων.

Δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει τον ερχόμενο χειμώνα με τον κορονoϊό η επιθυμία του σταθμού είναι να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο.

Έτσι θα έχουν έτοιμα πολλά επεισόδια του Deal.

Χρήστος Φερεντίνος: Όλοι στο πλάι του παρουσιαστή!

Πάντως ύστερα από τόσα χρόνια οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζουν να είναι πάρα πολλές αφού πολλοί θέλουν να πάρουν μέρος στο τηλεπαιχνίδι και να βρεθούν δίπλα στον Χρήστο Φερεντίνο και απέναντι από τον τραπεζίτη!

 

Το 1989 ο Χρήστος Φερεντίνος ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Αθήνα 9.84 ενώ λίγο καιρό μετά ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στο ίδιο κανάλι το 1993 ξεκίνησε να παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή Άκου να Δεις η οποία είχε μεγάλη επιτυχία εκείνα τα χρόνια με τον παρουσιαστή να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη επικοινωνία του με τον κόσμο.