Τριπλή γιορτή για την Δούκισσα Νομικού αφού γιορτάζει τόσο το όνομα της κόρης της, Αναστασίας, της μητέρας της αλλά και το δικό της!

Το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια έχει μεταφέρει τα τελευταία χρόνια τη γιορτή της και έτσι ακούει τα «χρόνια πολλά» της την ημέρα του Πάσχα σε μία μεγάλη οικογενειακή γιορτή!

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια φόρεσε τα λευκά της, τα οποία ταίριαξε με το υπέροχο φόρεμα της κόρης της, και σαν νεράιδες βγαλμένες από παραμύθι έκλεψαν την παράσταση με τη χάρη και τα παιχνίδια τους!

Οι εορτάζουσες είχαν την τιμητική τους με τη Δούκισσα Νομικού να μοιράζεται στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο με τη μικρή Αναστασία να τρέχει και να της δίνει μία τεράστια αγκαλιά.

«Χριστός Ανέστη με αγάπη και φως στις ψυχές όλων μας! Σήμερα για εμάς είναι μεγάλη γιορτή γιατί γιορτάζει η Αναστασία μας, η μητέρα μου αλλά και γώ (ναι τα τελευταία χρόνια γιορτάζω το όνομά μου στις 24 Απριλίου). Χρόνια πολλά σε όλους! Μας εύχομαι τεράστιες και σφιχτές αγκαλιές» έγραψε στη λεζάντα.

 

Πριν μερικές μέρες η πανέμορφη παρουσιάστρια μας σύστησε και την γιαγιά της και όλοι καταλάβαμε πως η ομορφιά είναι σίγουρα κληρονομική!

Τη Δευτέρα, 20 Απριλίου, γιόρτασε τα γενέθλια της μαμάς της με την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της.

Η Δούκισσα Νομικού, λοιπόν, ευχήθηκε για τα γενέθλια της λατρεμένης της γιαγιάς, Αλέκας, με μία φωτογραφία από το παρελθόν. Γιαγιά και εγγονή ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό και παρόλο που τις χωρίζουν 2 γενιές, οι δυο γυναίκες μοιάζουν ιδιαίτερα μεταξύ τους.

Την  φωτογραφία δημοσίευσε στα insta stories της και συνοδεύτηκε από μία γενέθλια ευχή. «Χρόνια πολλά στη γιαγιάκα μου την Αλέκα», έγραψε χαρακτηριστικά στην περιγραφή της φωτογραφίας η Δούκισσα Νομικού και στο τέλος πρόσθεσε ένα emoji καρδιάς.

δουκισσα