Καλεσμένη στο The 2Night Show του ΑΝΤ1 ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και στην κακοποίηση της μητέρας της.

«Δεν ξέρω σε αυτήν την υπόθεση αν φταίει η γειτονιά, γιατί στην περίπτωση αυτή φαίνεται ότι υπήρξαν καταγγελίες, αλλά οι υπηρεσίες καθυστέρησαν. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο φόβος του ανθρώπου που θα δώσει τον γείτονα, γιατί ο γείτονας μετά μπορεί να τον ξεπουλήσει», είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια άρχισε να ξεδιπλώνει τις προσωπικές τις εμπειρίες.

«Ο πατέρας μου, με πολλή αγάπη θα το πω, με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου, βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτήν την ιστορία. Ήμουν ένα παιδί κάτω από το πάτωμα και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου. Πήρα τη μάνα μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία, και ήταν τυχερός και πέρασε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε, και πάλι από την αρχή, αλλά την είχε μαχαιρώσει, έμεινε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο.

Τι μου λες λοιπόν; Ποια γειτονιά; Ήξερε η γειτονιά μου ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια και πατώματα κοιμήθηκα; Ποιος μιλούσε; Κανείς. Τη Ζήνα όμως δεν τη σκέφτηκε η κυρία Ελένη που ήταν ένα παιδάκι που έβλεπε τη μάνα του μαχαιρωμένη».

Ζήνα Κουτσελίνη: Είδα την Παναγία δίπλα μου!

«Τώρα είμαι καλύτερα πέρασα πραγματικά δύσκολα ο κορονοϊός με τσάκισε συναισθηματικά, αλλά είμαι άνθρωπος της πίστης και προχωράω. Πολλές φορές που σκέφτηκα να τα διαλύσω όλα πήγα και άναψα ένα κεράκι και αυτό το κεράκι μου έδειξε τον δρόμο και αυτός ο δρόμος ήταν ουσιαστικός. Μια φορά κοιμάμαι και βλέπω δίπλα μου την Παναγία και μου είπε “μην φοβάσαι, εγώ εδώ είμαι εδώ”. Είδα μία εικόνα με την Παναγία κίτρινη και καφέ.

Εκείνο το πρωί θα πήγαινα στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ και είδα εκεί την εικόνα της Παναγίας που είδα στον ύπνο μου. Έπεσα, γονάτισα και είπε “Θεέ μου, είσαι εδώ, ευχαριστώ”» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.