Την παρουσίαση των βιβλίων της Μια Σελίδα την Ημέρα, καθώς και του μυθιστορήματος Ψυχές από Χρήμα – Όσα δεν Είπα, έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη το απόγευμα της Τρίτης (12/4) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που την τίμησαν με την παρουσία τους. Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» είχε φυλαγμένο η Ζήνα Κουτσελίνη για την τηλεοπτική της αντίπαλο, Ιωάννα Μαλέσκου από τον ΣΚΑΪ.

 

Από την πλευρά της η Ιωάννα Μαλέσκου έστειλε κι εκείνη δημόσια την αγάπη της στη Ζήνα Κουτσελίνη. «Να στείλω την αγάπη μου στη Ζήνα Κουτσελίνη. Γιατί χθες βρεθήκαμε στην παρουσίαση των δύο της βιβλίων. Μέσα σε μια μεγάλη παρέα, μια μεγάλη αγκαλιά ανθρώπων που μπορεί τηλεοπτικά να είμαστε απέναντι, αλλά κάθε άλλο παρά απέναντι αισθανόμαστε. Αισθανόμαστε φίλες, αισθανόμαστε οικογένεια, αισθανόμαστε πολύ κοντά ο ένας τον άλλον. Να της στείλω την αγάπη μου, τις ευχές μου. Να πω ότι χθες και μας συγκίνησε και μας έκανε να χαμογελάσουμε και μας προβλημάτισε. Κυρίως όμως επειδή -και προσωπικά θέλω να το πω- είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση. Μια γυναίκα που μπροστά και πίσω από τις κάμερες ξέρει πως έχουν τα πράγματα. Την εκτιμώ βαθιά και της στέλνω όλη μου την αγάπη», είπε λίγο πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της η παρουσιάστρια του Love It.