Επίσπευση των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star φέρνει η ραγδαία άνοδος της εκπoμπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα», που «χτυπά» καθημερινά ποσοστά της τάξεως του 30°/ο.

Ήδη η εκπομπή βγαίνει με αυξημένη διάρκεια κατά μία ώρα, ενώ έχει βοηθήσει σημαντικά στη συνολική ενίσχυση του μέσου όρου τηλεθέασης του Star.

Τι θα γίνει την πρoσεχή σεζόν; Η άνοδος για την Ζήνα Κουτσελίνη ανοίγει την όρεξη σε ανταγωνιστές που γνωρίζουν ότι η παρουσιάστρια υπογράφει πάντα μονοετή συμβόλαια και άρα έχει -θεωρητικά- τη δυνατότητα να αποχωρήσει από το Star.

Για τον λόγο αυτόν, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς φέρεται να επισπεύδει τις συζητήσεις με την δημοσιογράφο για την ανανέωση του συμβολαίου της. Ενώ αρχικά στόχος ήταν το θέμα να ανοίξει -όπως είθισται- στα τέλη Μαΐου, το κανάλι σπεύδει να το «κλειδώσει» άμεσα και, όπως όλα δείχνουν, πριν από το Πάσχα.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Τι αποκάλυψε για τον θάνατο της Ίριδας

 

Στο μεταξύ αύριο, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έχει το πρώτο της επισκεπτήριο από την οικογένειά της, αφού η μητέρα μαζί με την αδελφή της θα βρεθούν στις φυλακές Κορυδαλλού για να της πάνε προσωπικά αντικείμενα.

 

Την ιδια ώρα, για πρώτη φόρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η αδελφή της μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κωνσταντίνα Τσεγγενέ. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν όταν χάθηκε η μικρή Ίριδα, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην γαμπρό της, Μάνο Δασκαλάκη.

 

«Η Ρούλα προσπαθεί να είναι όσο πιο δυνατή μπορεί. Η οικογένεια θα τη στηρίζει μέχρι το τέλος, μέχρι να βγει η αθωότητά της στην επιφάνεια, γιατί είναι αθώα και ελπίζουμε να γίνει πολύ σύντομα αυτό. Εμείς περιμένουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να βγει η αλήθεια στο φως, τουλάχιστον για τη Τζωρτζίνα που έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση τη Ρούλα και μετά να γίνει όποιος έλεγχος θέλουν και για τα άλλα δυό παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.