Και καθημερινή στήλη μαγειρικής περιλαμβάνει η εκπομπή της Ίνας Ταράντου που εντάχθηκε πρόσφατα στο OPEN. Η εκπομπή θα παρουσιάζει εικόνες από όλη την  Ελλάδα, προωθώντας την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό, αλλά και τοπικά προϊόντα που θα μαγειρεύονται επιτόπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, για τον ρόλο αυτόν το κανάλι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να πει το «ναι». Θα είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός σεφ θα μετέχει οε καθημερινή ζωντανή εκπομπή και μάλιστα στο OPEN, ενώ έως τώρα η τηλεοπτική παρουσία του ήταν από τη θέση του κριτή στο πρώτο «Master Chef» ή του καλεσμένου σε εκπομπές.

Η δημοσιογράφος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα του MEGA όπου μίλησε για το νέο της εγχείρημα στο κανάλι του Κορωπίου.

«Όταν κάνεις κάτι που είναι πολύ ωραίο και σε γεμίζει, καλό είναι να το κρατάς ψηλά. Ήταν η καλύτερη χρονιά μας. Είπαμε να το σταματήσουμε εδώ στα πολύ ψηλά του και να πάμε σε κάτι άλλο» είπε για την εκπομπή της «Η ζωή αλλιώς».

«Φιλόδοξο και το άλλο, ζωντανό που μου έχει λείψει. Θέλω να διαφοροποιηθούμε λίγο, να μην είναι μια αστική εκπομπή που ασχολείται μόνο με την Αθήνα και το σούσουρο για όλα αυτά που γίνονται, να ανοίξει λίγο και να πάει σε όλη την Ελλάδα. Το να είμαι μόνη μου δεν γίνεται. Θα έχουμε πολλούς ανθρώπους που θα μπαινοβγαίνουν στο στούντιο. Προσανατολιζόμαστε γύρω στις 4, μετά τη Μάριον Μιχελιδάκη, να δημιουργήσουμε μια καινούρια ζώνη σε ζωντανό πρόγραμμα στην τηλεόραση» είπε η Ίνα Ταράντου.