Το… τέλειο ζευγάρι με δυνατή χημεία αναζητεί ο ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του νέου σόου «Family Game Fight». Για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα πέρασαν από δοκιμαστικό ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η Κατερίνα Στικούδη. Παρότι και οι δύο είναι αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1, η μεταξύ τους χημεία δεν έπεισε απόλυτα τους ιθύνοντες του σταθμού, που συνεχίζουν την προσπάθεια να βρουν την ιδανική λύση για το βραδινό τηλεπαιχνίδι με αντίπαλες δύο οικογένειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δοκιμαστικά συνεχίζονται υπό άκρα μυστικότητα, ενώ δοκιμάζονται και πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι φίλων – και όχι απαραίτητα άνδρας και γυναίκα. Το «Family Game Fight» προορίζεται για την prime time και πιθανότατα για το βράδυ του Σαββάτου.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι γεμάτη προβλήματα!

Μπορεί όλοι εσείς να θεωρείτε ότι η Κατερίνα Στικούδη έχει λύσει όλα της τα προβλήματα αλλά κάτι τέτοιο προφανώς δεν ισχύει! Η influencer, τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, μοντέλο, ηθοποιός και όλα τα συναφή, ζει δύσκολες καταστάσεις και φαίνεται να έχει μεγάλα προβλήματα τα οποία μάλιστα έγιναν και trend στο Instagram και στο youtube! Πρόκειται βέβαια για το νέο της single του οποίου το… βάρος δεν σηκώνει μόνη της αλλά με τον GAB ο οποίος φαίνεται να έχει κάνει μία δυναμική εμφάνιση στη ραπ μουσική τα τελευταία χρόνια.

Ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί τόσο με καλλιτέχνες της ραπ όσο και της τραπ και τώρα δοκιμάζει την τύχη του και με την πανέμορφη Κατερίνα που με τα Προβλήματα έχει καταφέρει να αγγίξει την πρωτιά!

Το κομμάτι έχει αρχίσει και ακούγεται παντού και δυνατά και πώς όχι άλλωστε αφού πρόκειται για ένα τραγούδι άκρως καλοκαιρινό και ρυθμικό ενώ και η χορογραφία του βίντεο κλιπ έχει όνομα που ακούει στο Τάσος Ξιαρχό!

Τόσο η παραγωγή όσο και η μουσική είναι του Gosei ενώ κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα αλλά και τις υπηρεσίες streaming από την Minos EMI a Universal Music Company.

 

 Κατερίνα Στικούδη-GAB: Δείτε το video clip του single