Θα τα ξαναπούμε για το Survivor γιατί σε λιγότερο από μήνα, θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτό και να δούμε τι θα κάνετε! Είναι λοιπόν το παιχνίδι των ανατροπών! Το παιχνίδι που από εκεί που πανηγυρίζεις εκεί το κλίμα γυρίζει και από δάκρυα χαράς πάρε μία…λύπη να έχεις!

Έτσι λοιπόν και στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη (15/6) θα έχουμε τέσσερις υποψήφιους για τάκο! Μάλιστα δεν είναι απλά τέσσερις παίκτες αλλά από τα πιο δυνατά «κομμάτια» του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά λοιπόν τη νίκη του Άρη Σοϊλέδη στην πρώτη ατομική ασυλία, και τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, είχαμε μία ακόμα ασυλία για τον ποδοσφαιριστή!

Μετά το αγώνισμα της δεύτερης ατομικής ασυλίας και όταν όλοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, Σπύρος και Ασημίνα τα έχωσαν ο ένας στον άλλο πολύ άσχημα! Μάλιστα ο φαρμακοποιός δε δίστασε να αναφέρει και την Βρισηίδα λέγοντας πως την ψήφισαν να αποχωρήσει, ενώ είχε ανέβει πολύ αγωνιστικά και ειδικά την τελευταία εβδομάδα είχε φέρει πολλούς πόντους.

Στη συνέχεια μετά την ψηφοφορία των παικτών, δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ασημίνα ενώ ΕΔΩ σας είπαμε ποιος θα πάρει την τρίτη ασυλία και δεν θα κινδυνεύσει καθόλου!

Όμως, τους τέσσερις υποψήφιους σας τους αποκαλύψαμε ΕΔΩ και το πράγμα φάνηκε να σοβαρεύει πολύ! Πρόκειται για παίκτες δυνατούς όχι μόνο σωματικά αλλά και με τον κόσμο τους. Δηλαδή και οι τέσσερις διαθέτουν το κοινό τους. Όλοι έχουν υπάρξει υποψήφιοι αλλά κατάφεραν να διώξουν παίκτες που ήταν όντως πιο αδύναμοι από αυτούς!

Τι θα γίνει όμως τώρα;

Ποιος από τους τέσσερις παίκτες, τον Σπύρο Μαρτίκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Στάθη Σχίζα ή τον Γιώργο Ταλάντσεβ θέλετε να δείτε και την επόμενη μέρα στον Άγιο Δομίνικο;

Ψηφίστε εδώ!