Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησαν γι’ αυτή την ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

Οι δύο καλλιτέχνες δήλωσαν πολύ χαρούμενοι. «Έχω μεγάλη χαρά που θα τραγουδήσω τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους, αλλά με τον ίδιο τον Γιώργο», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους να δηλώνει: «Με τη Δέσποινα δεν τσακωνόμαστε. Μπορεί να μη συμφωνούμε».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως τα παιδιά της δε θα την ακολουθήσουν στην περιοδεία, όπως θα γίνει με τα παιδιά του γνωστού συνθέτη.

Εκτός όμως από τα επαγγελματικά της, η Δέσποινα είναι ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή μιας και είναι full in love με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Όπως είπε ο ηθοποιός δε θα την ακολουθήσει στην περιοδεία μιας και εκείνος θα κάνει τη δική του. «Ο Βασίλης έχει τη δική του περιοδεία. Είναι δύσκολο να συνδυαστούμε».

«Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να ευχαριστήσω τον εαυτό μου. Τόσα χρόνια ήταν προτεραιότητα οι άλλοι. Αποφάσισα να πρωταγωνιστήσω στη ζωή μου. Χαλάρωσα με πάρα πολλά πράγματα στον εαυτό μου. Αυτό που με νοιάζει είναι να ευχαριστιέμαι ό,τι κάνω στη ζωή μου», είπε με εξομολογητική διάθεση η Δέσποινα στο «Breakfast@star».

«Η τηλεόραση έκανε καλό στη Δέσποινα. Μέχρι τότε ήταν αποστασιοποιημένη και ποζαρισμένη», συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή του Star.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια έντονη φημολογία που θέλει το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Άραγε θα μπορούσε ο Γιώργος Θεοφάνους να είναι ο κουμπάρος;

«Ο μόνος γάμος που θα γίνει τώρα είναι αυτός με τον Γιώργο Θεοφάνους», απάντησε με χιούμορ η τραγουδίστρια.

Άραγε την ενοχλεί που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή; «Το έχω συνηθίσει, είναι πολλά τα χρόνια κορίτσι μου, το έχω συνηθίσει», είπε χαρακτηριστικά.