Ούτως η άλλως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν το κρύβουν! Μάλιστα ενδεχομένως να έχουν υπερβεί και τα εσκαμμένα για τα δεδομένα της ηλικίας τους. Όπως και να έχει βέβαια, και αφού δεν είμαστε και οι γονείς των «παιδιών» που επίσης δεν είναι και ανήλικα, κακώς αφήνουμε πικρόχολα σχόλια…

Για ακόμα μία φορά στο πλευρό της αγαπημένης του λοιπόν βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός και η Δέσποινα Βανδή ζουν τον απόλυτο έρωτα και από τη στιγμή, που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, είναι αχώριστοι.

Το τελευταίο διάστημα, η Δέσποινα Βανδή πηγαίνει κάθε βδομάδα στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης λοιπόν, τη συνοδεύει στη συμπρωτεύουσα και μάλιστα, δημοσιεύει συχνά στο Instagram φωτογραφίες με την τραγουδίστρια επάνω στη σκηνή.

Aυτή τη φορά, η αγαπημένη του θέλησε να του κάνει μία αφιέρωση. Πριν ξεκινήσει λοιπόν, να ερμηνεύει το τραγούδι «Δεν υπάρχει γυρισμός», η Δέσποινα Βανδή πλησίασε τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος καθόταν στο πρώτο τραπέζι κάτω από την σκηνή, έσκυψε και ερμήνευσε το κομμάτι, κοιτώντας τον μες στα μάτια.

Τότε, όπως βλέπουμε στο βίντεο που δημοσίευσε το mynews.gr εκείνος της κράτησε το χέρι και στο τέλος του τραγουδιού, αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί, με την τραγουδίστρια να λέει στο κοινό: «Μου επιτρέπετε, έτσι; Είναι η αγάπη μου εδώ».