‘Εξαλλος έγινε σήμερα Τρίτη (29/8) ο Τριαντάφυλλος με αφορμή τα όσα συνέβησαν με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το περιστατικό με τα λουλούδια που του έριχναν.

Ο καλλιτέχνης και παρουσιαστής της εκπομπής του OPEN Καλοκαίρι #yes ήρθε σε αντιπαράθεση με την συμπαρουσιάστριά του, Μαριάντα Πιερίδη για το θέμα της ρίψης των λουλουδιών και κατά πόσον μπορεί ο κάθε τραγουδιστής να επιλέξει πού θα τραγουδήσει και πώς θα διασκεδάσει ο θαμώνας. Μάλιστα η Μαριάντα θύμησε και το περιστατικό με την τραγουδίστρια που είχε δηλώσει πως δε θέλει να ρίχνουν λουλούδια εκεί που τραγουδάει και τελικά… αλλαξοπίστησε ένεκα της ανάγκης!

«Θέλεις να ρίξεις λουλουδάκι; Ρίξε το στα πόδια μου ή δώσε τα στη λουλουδού να τα ρίξει. Το να χτυπάς επάνω στο πρόσωπο κάποιου μπορεί να τραυματιστεί… Κάποιοι θέλουν να κάνουν τον χαβαλέ τους» είπε στην αρχή ο τραγουδιστής.

«Είναι ο τρόπος. Εσύ κι εγώ ξέρουμε ότι όταν πάει ο κόσμος σε ένα νυχτερινό κέντρο είναι για να διασκεδάσει και να πιει τα ποτάκια του. Δεν δικαιολογείται ο πελάτης να φερθεί βάρβαρα κι άσχημα, αλλά όταν πας να πετάξεις λουλούδια δεν βλέπεις που θα πάει. Από τη χαρά σου ξοδεύεις μια μικρή περιουσία για πάρτη του. Χαβαλέ με χιλιάδες ευρώ; Είσαι καλά; Πώς θα αντιδρούσες εσύ; Αυτοί οι άνθρωποι μας πληρώνουν» απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Ο Νίκος είναι ευγενικό παιδί και θα του το είχε πει σίγουρα 7-8 φορές. Επειδή μας πληρώνουν πρέπει να μου ρίξεις το μπουκάλι στο μάτι; Μαριάντα πόσα χρόνια έχεις… Θες να μου πεις ότι ένας τεράστιος καλλιτέχνης και προσωπικότητα, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, δεν του έκανε νόημα για τα λουλούδια να πετά πιο ήρεμα μετά από αυτό που έγινε 15 φορές. Επειδή το ξέρω» συνέχισε ο τραγουδιστής.

«Είχε τόσα χρήματα να πετάξει 15 φορές; Μπράβο στον πελάτη αυτόν. Εννοείται ότι πρέπει να είσαι κάποιος για να πετάξεις 15, 10 και 5 φορές λουλούδια. Σίγουρα πρέπει να έχεις πάρα πολλά λεφτά. Εγώ θυμάμαι ότι μία καλλιτέχνιδα είχε πει ακριβώς αυτό ότι δεν θέλει λουλούδια. Τα θυμάστε που μετά το γύρισε; Δεν θέλω να πεις όνομα. Είπα όνομα; Δεν είπα. Είναι αξιοπρεπέστατη και μεγάλη τραγουδίστρια. Όταν δεν θες λουλούδια, πας και τραγουδάς σε άλλο μαγαζί, που δεν έχει» ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μιλάς για φίλη μου και ήταν άλλο στυλ μαγαζιού. Πλάκα μας κάνεις; Θα διαλέγουμε τα μαγαζιά που δεν πετούν λουλούδια;» αναρωτήθηκε ο Ροδίτης καλλιτέχνης.

«Μπορείς να ελέγξεις τον πελάτη από κάτω;» ρώτησε η Μαριάντα Πιερίδη και το… τελείωσε.

 

Τριαντάφυλλος: Δείτε όσα έγιναν στο πλατό

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ποζάρει με μαγιό και ξεσηκώνει τα πλήθη!

ΣΕΓΑΣ: Η Ελλάδα στην ελίτ με ξύλινα σπαθιά

Η Γη της Ελιάς: Πασίγνωστη ηθοποιός ρίχνει «άκυρο» στον Χαρδαλιά-Αυτοί είναι οι λόγοι!