Η Αλίκη είναι ερωτευμένη με τον Γιώργη Κανελλάκη στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο και κάνει τα πάντα για να τον προσεγγίσει ξανά, όμως εκείνος δεν μπορεί να ξεχάσει την προδοσία της. Ιδια συναισθήματα έχει και ο δημοσιογράφος για εκείνη, όμως η αξιοπρέπειά του δεν τον αφήνει να τα παραδεχτεί. Ετσι, όταν η πρώην γραμματέας του εμφανίζεται μπροστά του, ο Γιώργης την αγνοεί επιδεικτικά.

Στο μεταξύ, και ενώ ο Μιλτιάδης Παντελίδης συνεχίζει να τη βιάζει κατ’ εξακολούθηση, η Αλίκη θα διαπιστώσει με λύπη πως είναι έγκυος στο παιδί τού δικηγόρου. Καθώς δεν θα θέλει αυτό το παιδί, θα βρεθεί στο γραφείο του να του το ανακοινώσει και στη συνέχεια να του ζητήσει λεφτά. Η απάντησή του όμως τελικά, μετά από ώριμη σκέψη, θα τη σοκάρει. Θα της πει ότι είναι ταιριαστό ζευγάρι και να παντρευτούν!

Η Αλίκη δεν θα πιστεύει στα αυτιά της, ωστόσο δεν θα του απαντήσει αμέσως αφού τα συναισθήματά της για τον Μιλτιάδη είναι ξεκάθαρα.
Ο Μιλτιάδης Παντελίδης που έχει αποφασίσει να επιδείξει καλή διαγωγή και μια φυσιολογική οικογενειακή κατάσταση στο δικαστήριο, δεν θα χάσει καιρό και θα κάνει πρόταση γάμου στην Αλίκη. Για μια ακόμη φορά όμωs δεν θα της αφήσει περιθώριο να πει όχι. Ετσι, τα νέα για τον γάμο τους, που υπολογίζεται να γίνει πριν την ακροαματική διαδικασία, δεν θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν. Μεταξύ άλλων θα τα μάθει και ο Γιώργης που στην κυριολεξία θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Θα πει στον Βασίλη και στο Μιχάλη ότι έχει θράσος που τον έψαχνε για να του μιλήσει και τώρα παντρεύεται τον Παντελίδη. Ωστόσο, θα μάθει την αλήθεια και θα προσπαθήσει να την κλέψει αν και μαθαίνει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Παντελίδη.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

WEC 6h Imola 2024: πρόγραμμα, ζωντανή ροή, λίστα εκκίνησης

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA- Όλο το παρασκήνιο