Ραγδαίες αλλαγές έρχονται στο MEGA αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά και του newsit, η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνει τις εκπομπές της στο τέλος της φετινής σεζόν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, η παρουσιάστρια έδωσε σήμερα (17/4) την απάντηση της στις προτάσεις του MEGA, η οποία και ήταν αρνητική.

Αυτό προφανώς και σημαίνει ότι η συνεργασία της με τον σταθμό λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

 

Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής ενημέρωσε για την απόφαση αυτή και τους συνεργάτες της.

Ο σταθμός είχε κάνει τρεις προτάσεις στη βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης πλέον.

Ο σταθμός είχε προτείνει στην παρουσιάστρια τις επιλογές να παραμείνει στην μεσημεριανή ζώνη, είτε να αναλάβει εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή, είτε να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη 10.00 – 13.00. Η τρίτη εκδοχή ήταν ουσιαστικά και η επικρατέστερη.

Όπως γίνεται πάντα σε τέτοιου είδους προτάσεις η ίδια ζήτησε και πήρε χρόνο για να σκεφτεί τις κινήσεις της.

Το σημαντικότερο κομμάτι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δυο πλευρών αφορούσε στο οικονομικό σκέλος. Φαίνεται πως η απόσταση που χώριζε το κανάλι και την παρουσιάστρια ήταν αγεφύρωτη και έτσι προέκυψε η αρνητική απάντηση.

Αυτό προφανώς και φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων στον σταθμό, καθώς ο χάρτης της ψυχαγωγίας θα επανασχεδιαστεί από την αρχή.