Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, ο Ιπποκράτης θα δείξει τα πραγματικά του αισθήματα στον γιο του σακατεύοντάς τον στο ξύλο. Αφορμή θα σταθεί το γεγονός πως η Ειρήνη θα είναι ακόμα απόμακρη από εκείνον και μάλιστα συχνά θα επιλέγει να μην κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο. Ετσι, ο μικρός που θα βρεθεί μπροστά στον λιμενικό, θα γίνει αποδέκτης της οργής του.

Θα βαρέσει το μικρό αγόρι που δεν θα υπακούσει σε κάποια εντολή του, τα κλάματα του οποίου θα γίνουν γρήγορα αντιληπτά στην Ειρήνη και τη Δήμητρα. Η γυναίκα του Ιπποκράτη με δυσκολία θα μπει ανάμεσα σε εκείνον και τον γιο του. Θα τον ρωτήσει αν είναι τρελός για να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα μικρό παιδί που το μόνο που θέλει είναι αγάπη!

Ο αξιωματικός θα της πει: «Ειρήνη, μην ανακατεύεσαι και μην μπαίνεις ανάμεσά μας. Ο Ορφέας πρέπει να σκληραγωγηθεί για να γίνει ένας σωστός άντρας όταν μεγαλώσει», θα της εξηγήσει και η Ειρήνη θα καταλάβει ξεκάθαρα πως έχει παντρευτεί έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο.

Σοκαρισμένη ακόμα η Ειρήνη, δεν θα μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της χτυπάει το ίδιο του το παιδί και έτσι, όταν συναντήσει την Ευγενία, δεν θα διστάσει να της μεταφέρει το τραγικό περιστατικό. Η αδελφή της Κλαίρης θα κλονιστεί και θα της αποκαλύψει πως είναι πεπεισμένη ότι εκείνος έκανε κακό και στη γυναίκα του. «Μετά από αυτό που είδα, για όλα τον έχω ικανό και σου υπόσχομαι να κινήσω γη και ουρανό προκειμένου να μάθω την αλήθεια γύρω από τον θάνατο της Κλαίρης. Πρέπει να πληρώσει ακριβά αν είναι ο δολοφόνος της γυναίκα του», θα της απαντήσει και οι δύο γυναίκες θα κάνουν μια μυστική συμφωνία για το καλό του Ορφέα κυρίως.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 17/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Δεν άντεχαν να βλέπουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα – Ο Ντεμπελέ γελούσε μαζί τους! (vid)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στάσα και Κυριακούλα αντιμέτωπες- Μία θα ζήσει!