Το γεμάτο φιλοδοξίες για το Star, μουσικό ριάλιτι Fame Story μοιάζει να πνέει τα λοίσθια και οι υπεύθυνοι του σταθμού προσπαθούν με τονωτικές ενέσεις να ανεβάσουν τα μάλλον… «ψόφια» νούμερα!

Η μουσική ακαδημία, οι καθηγητές ακόμα και η κριτική επιτροπή, δε φαίνεται να αποδίδουν τα αναμενόμενα στους πίνακες τηλεθέασης και όλοι ψάχνουν τη λύση για να μην κοπεί η εκπομπή πριν την ώρα της και μείνουν οι διαγωνιζόμενοι με τη χαρά!

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ Fay’s Time και τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη, αυτό που αποφασίστηκε είναι να μπει στην ακαδημία το… «λουλούδι» που ακούει στο όνομα Τριαντάφυλλος μήπως και γίνει η ανατροπή!

Ο γνωστός τραγουδιστής θα μπει απόψε στο talent show του Star και θα έχει έναν και μοναδικό στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από το να εμψυχώσει τους σπουδαστές.

Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι κάνει ό,τι μπορεί για να ανεβάσει τα νούμερα μιας και τόσο οι κριτές όσο και οι έκτακτοι καλεσμένοι (βλ. Νίνο) είναι πολύ δυνατά ονόματα και πώς όχι άλλωστε μιας και μην ξεχνάμε ότι από πίσω υπάρχει ένας Κοκλώνης (ναι αυτός που ζήτησε να μπει πλαφόν στους μισθούς), οπότε δύσκολα μπορούν να του πουν… όχι!

 

Ο Νίνο στο Fame Story

Όλες οι ειδήσεις

Ο Γιατρός: Ανατροπή με τα επεισόδια-Θα προβληθούν λιγότερα!

Οι οδηγοί της F1 παίζουν με την φωτιά και η FIA δίνει απαντήσεις για το επικίνδυνο GP του Κατάρ

Σασμός: Τέλος την Δευτέρα-Τι έχει συμβεί;