Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα, η αγωνία όλων είναι να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του βρέφους και κυρίως ποια τα κίνητρά του για ένα τέτοιο στυγερό έγκλημα.

Βέβαια η αποκάλυψη θα γίνει μόνο στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς στη σειρά οι πρωταγωνιστές ακόμα δεν θα γνωρίζουν τίποτα και θα συνεχίζουν τις έρευνες. Ολοι εκτός από ένα άτομο, που δεν είναι άλλο από τη Θεοφανώ, η οποία σε κάποιο όραμά της θα ανακαλύψει με τρόμο πως η Δαμιανή με την Πολυξένη σκότωσαν το μωρό του Μάρκου και της Μεταξίας.

 

Οι ήρωες της σειράς θα αργήσουν ακόμα να μάθουν την αλήθεια για τον ένοχο του φόνου και οι έρευνες για τον εντοπισμό του θα συνεχίζονται κανονικά με όλους τους Λασκαραίους να μπαίνουν στο κάδρο των ενόχων. Μόνο που η μεγάλη αποκάλυψη θα γίνει από τη Θεοφανώ, η οποία μέσω των οραμάτων της θα φτάσει και στην τραγική αλήθεια.

Η ίδια τρέμει και δεν το τολμάει να το πει ούτε στον ίδιο της τον εαυτό πως ο δολοφόνος του βρέφους είναι η ίδια του η γιαγιά!

Από την άλλη, όμως, θέλει να μιλήσει κάπου γι αυτό καθώς όσο περνά ο καιρός και δεν βρίσκεται ο πραγματικός ένοχος, τόσα περισσότερα… αθώα κεφάλια κόβονται!

Το γεγονός ότι η Δαμιανή έφτασε στο σημείο να σκοτώσει το εγγόνι της είναι κάτι αδιανόητο για εκείνη και φυσικά κανείς δεν θα πιστέψει ότι λέει την αλήθεια, γι’ αυτό και αποφασίζει μαζί με τη βοήθεια του Φρίξου, του μοναδικού ανθρώπου που εμπιστεύεται, να στήνουν ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τα σχέδιά της.

Ολα άρχισαν όταν ο Μάρκος κάλεσε τη μητέρα του, την Αναστασία, στο γλέντι για το σαράντισμα του νεογέννητου. Κάτι που εξόργισε τη Δαμιανή! Ο Μιχαήλ την έβαλε μεν στη θέση της, αλλά η Δαμιανή δεν έκρυψε την ενόχλησή της, ενώ παράλληλα οι υποψίες πως ο άντρας της συνεχίζει να κοιμάται με τη σύγκριά του, την Αναστασία δηλαδή και όχι με την ίδια, την εξοργίζει ακόμα περισσότερο.

Μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι ο Τζανής είναι γιος που προήλθε από τον γάμο του Μιχαήλ και της Δαμιανής, αλλά ο Μάρκος, που είναι παιδί της Αναστασίας, συνεχίζει να διατηρεί τα δικαιώματα του πρωτότοκου -δηλαδή να γίνει ο μελλοντικός «αρχηγός» της οικογένειας Λάσκαρη- που αξιοκρατικά έπρεπε να έχει ο Τζανής αφού προήλθε από επίσημο γάμο!

Όμως ο ερχομός του μωρού του Μάρκου θα δυσκόλευε τα σχέδιά της, καθώς αυτό θα σήμαινε πως θα αποτελούσε τον επόμενο διάδοχο της οικογένειας, οπότε δικαιωματικά ο Τζανής θα έπεφτε ακόμα περισσότερο στην ιεραρχία.

Η λύση λοιπόν σε όλο αυτό κατά τη Διαμιανή ήταν μία: Να πεθάνει ο διάδοχος!

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο Γιατρός: Ανατροπή με τα επεισόδια-Θα προβληθούν λιγότερα!

Οι οδηγοί της F1 παίζουν με την φωτιά και η FIA δίνει απαντήσεις για το επικίνδυνο GP του Κατάρ

Σασμός: Τέλος την Δευτέρα-Τι έχει συμβεί;