Ο Τόνι Σφήνος, κατά κόσμο, Θάνος Κιούσης θα είναι ο νέος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού, «5×5» μιας και ο Μάρκος Σεφερλής, αποχώρησε πλέον από τον ΑΝΤ1 και πήγε προς παραλία μεριά και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του ΑΝΤ1 έψαχνε πολύ καιρό τον αντικαταστάτη για το συγκεκριμένο παιχνίδι πάνω στο οποίο είχε «χτίσει» ουσιαστικά την απογευματινή ζώνη του. Μάλιστα πάνω από 20 άτομα είχαν μπει στη διαδικασία του δοκιμαστικού για τον ρόλο του παρουσιαστή και η επικρατέστερη για την θέση, όπως είχε ακουστεί, ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη.

 

Ωστόσο, η εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν αυτή που αποκάλυψε ότι εντέλει ο Θάνος ή αλλιώς Τόνι είναι αυτός που θα αναλάβει τελικά την παρουσίαση του «5 x 5».

Ο καλλιτέχνης που εμφανίζεται αυτό το διάστημα στο Club 22 κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο πλευρό του Πάνου Κιάμου δεν διέψευσε τις πληροφορίες όταν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, άκουσε κάτι για κάποιον Θάνο ή Θανάση Κιούση που όμως δεν γνωρίζει, αλλά αναφέρθηκε και στην πρόταση που δέχτηκε ως Τόνι Σφήνος για το Μεγάλο Παζάρι.

Τέλος η Έλενα Χριστοπούλου, είπε την ατάκα φωτιά για το γεγονός ότι κανείς δε σχολιάζει αρνητικά και δεν ανοίγει ρουθούνι για το ότι ένας καλλιτέχνης, ένας σόουμαν ουσιαστικα θα παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι ενώ έκαναν τον… χαμό όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τη Φάρμα.

Θάνος Κιούσης: Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή!

 

Και το απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA