Ο Βαλάντης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OPEN, «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor. Μάλιστα στάθηκε και στη φράση που είχε ξεστομίσει για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σημειώνοντας πως μετάνιωσε που την πλήγωσε.

«Μετάνιωσα που πληγώθηκε η Ευρυδίκη. Δεν ήταν πρόθεσή μου. Το είπα με λύπη μεγάλη, έχω περάσει το ίδιο πράγμα πριν από τρία χρόνια κι έχασα το μισό νεφρό μου. Έγινε αυτό επειδή είπαν στην Ευρυδίκη ότι είπα εγώ να κάνουμε ψεύτικη σχέση. Εκείνη τη στιγμή όταν νιώθεις ότι 20 άτομα είναι εναντίον σου…» είπε ο Βαλάντης.

«Από την πρώτη στιγμή που πήγα εκεί, όλοι ήθελαν να φύγω. Όλοι σαν άνθρωποι έχουν μια αξία αλλά σαν καριέρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ πήγα για να προφυλάξω και την αξία του καλλιτέχνη. Το Survivor αφήνει τον άλλον να μειώσει την καλλιτεχνική σου αξία» συμπλήρωσε ο Βαλάντης.

«Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor και το μετάνιωσα γιατί έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με το πως είναι το παιχνίδι. Δεν έβλεπα τις ίντριγκες αλλά μόνο τα αγωνίσματα. Το μοντάζ ήταν απάνθρωπο. Όταν γύρισα και το είδα, ήταν δικαιολογημένο να βγαίνει ένα τέρας. Δεν είδα ούτε μια στιγμή γέλιου από το στόμα μου. Κάναμε και πλάκα.» είπε ο Βαλάντης.

«Αν τις έδειχναν, θα υπήρχε λίγη επιείκεια. Μόνο βλέπατε να φωνάζω και προσπαθώ τώρα εγώ να πείσω… Ήθελα να φύγω από την πρώτη εβδομάδα και τους έλεγα να με βγάζουν προτεινόμενο. Κατάλαβα από την αρχή ότι το κλίμα δεν είναι καλό. Για αυτό που τράβηξα δεν έβγαλα λεφτά. Έπαθα μεγάλη ζημιά στο όνομά μου και δεν σεβάστηκαν και τα τρία μου παιδιά».

Survivor: Ο Βαλάντης για τα παιδικά του χρόνια

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά χρόνια και είπε πως στο σχολείο ήταν πάντα ο… χοντρός.

 

Παράλληλα αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον πρώην πρόεδρο Τραμπ των ΗΠΑ και εξήγησε πως ο ξάδελφός του που ζει στις ΗΠΑ είναι πολιτικός και ανήκει σε μια οικογένεια με πολιτική ιστορία.