Όπως όλοι πάνω κάτω γνωρίζουμε το μοντάζ και ειδικά στο Survivor είναι απαραίτητο! Μιλάμε για ώρες υλικού που δεν είναι αξιοποιήσιμο αλλά και ώρες υλικού που δεν θα προσφέρει κάτι αν προβληθεί αφού ενδεχομένως να είναι και… μυνήσιμο! Ωστόσο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον Βαλάντη έχουν βαλθεί να μας φουντώσουν την περιέργεια για το τι ακριβώς συνέβη μεταξύ του τραγουδιστή και όλων των υπολοίπων παικτών.

Ο δημοσιογράφος όπου σταθεί και όπου βρεθεί εξαπολύει καρφιά με αποδέκτη τον Βαλάντη όπως σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Alpha. Μάλιστα όπως είπε, αυτά που έχει ξεστομίσει ο τραγουδιστής είναι βαριές κουβέντες. Δε δίστασε επίσης να αφήσει ακόμα και υπονοούμενο για το πώς τον κάλυψε η παραγωγή και δεν είναι αλλού…

«Ο Βαλάντης έχει πολλά θέματα να λύσει. Έλεγε ψέματα για όλους, φέρθηκε πάρα πολύ άσχημα σε γυναίκες. Είπε πολύ άσχημα λόγια, τα οποία αν τα βλέπατε… νομίζω ότι θα παύατε να ζητάτε την άποψη του Βαλάντη για ορισμένα θέματα. Η αξία αυτών που λέει ο Βαλάντης για μένα είναι υπό του μηδενός. Είναι τυχερός που υπήρχε μοντάζ, γιατί αν δεν υπήρχε μοντάζ, ο Βαλάντης θα έπρεπε να είναι αλλού τώρα και όχι εκεί που είναι».

Τι εννοούσε όμως  Κωνσταντάρας και πώς απάντησε ο Βαλάντης στο Πρωινό του ΑΝΤ1;

«Απορώ ακόμα πώς τολμά και λέει τέτοια πράγματα. Το ότι είναι τεμπέλης δεν το αρνείται κανείς από τους συμπαίκτες μου. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον Λάμπρο. Εύχομαι όλα τα πράγματα να παίξουν στον αέρα. Ο Λάμπρος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Μακάρι να παίξουν και πράγματα τα οποία δεν παίχτηκαν καθόλου. Δεν έχει με κάποιον άλλον να ασχοληθεί το παιδί αυτό για να πάρει μια διάσταση η παρουσία του στο παιχνίδι».