Το αποψινό Survivor (1/5) δίνει την πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας οπότε Κόκκινοι και Μπλε οφείλουν να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να την κερδίσουν!

Στο μεταξύ το προηγούμενο επεισόδιο που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ έδωσε πάλι ένα πολύ ενδιαφέρον έπαθλο, μιας και οι νικητές πήγαν καταπληκτικό ταξίδι στα μαϊμουδάκια της Πούντα Κάνα! Αυτοί που κέρδισαν λοιπόν το ταξίδι ήταν οι Μπλε! Έτσι η ψυχολογία τους έφτασε στα ύψη και δίκαια βέβαια!

Όμως δεν είναι κάθε μέρα γιορτή και έτσι σήμερα το ριάλιτι επιβίωσης αλλάζει και μένει να δούμε τι θα γίνει αφού το trailer που κυκλοφορεί αφήνει πολλά στη φαντασία μας!

Ο Τάκης Καραγκούνιας, έχει πάθει μία παράκρουση, δηλαδή πραγματικά αδυνατούμε να τον καταλάβουμε! Αυτή του η συμπεριφορά είναι και η αιτία που τον κάνει να βρεθεί  στο στόχαστρο των συμπαικτών του και όχι άδικα!

Αρχικά τσακώνονται στην παραλία και μετά η ένταση αυτή συνεχίζεται όμως και στον στίβο μάχης, με τον Τάκη να τα βάζει πάλι με την Σοφιάννα και τον Μαρτίκα, δημιουργώντας μια τεράστια σύγχυση στον πάγκο.

Survivor: Χάος και στο συμβούλιο του Νησιού!

Όπως είναι αναμενόμενο οι καυγάδες καλά κρατούν! Ο Καραγκούνιας μάλιστα φτάνει στο σημείο να καταγγέλλει μπροστά στους συμπαίκτες του πως ο Σπύρος Μαρτίκας όλη μέρα τους γλείφει και τους τάζει ποτά, φαγητά και ταξίδια προκειμένου εκείνος να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι.

ΕΔΩ όμως θα καταφέρετε τελικά να μάθετε ποιοι παίρνουν τελικά την ασυλία αφού αποδεικνύονται πιο δυνατοί από τους αντιπάλους. Και βέβαια, μην ξεχνάμε ποτέ την… ψυχολογία!