Δεν είναι η πρώτο φορά που βλέπουμε τσακωμό στο Survivor και στον Αγιο Δομίνικο και σίγουρα ούτε η τελευταία, όμως πριν λίγες ημέρεs λίγο έλειψε για να θυμίσει το συμβούλιο του νησιού πεδίο μάχηs, αφού ο Άρns Σοϊλέδηs και ο Τάκηs Καραγκούνιαs διαφώνησαν για ακόμα μια φορά. Αφορμή στάθηκε το γεγονόs ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ψήφισε για αποχώρηση τον γνωστό ποδοσφαιριστή  ενώ τόνισε ότι ο παίκτηs έχει αρχηγικέs τάσειs κατά των συμπαικτών του. Ο Άρns, από τη πλευρά του, όταν του δόθηκε ο λόγος τόνισε πως άλλοι φέρονται σαν αρχηγοί εννοώντας τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίοs από το πρώτα λόγια του συμπαίκτη του είχε αρχίσει να γελάει ειρωνικά.

Ο Άρηs συμπλήρωσε πως πριν λίγη ώρα ο Τάκηs τον κακολογούσε και μάλιστα πήγε μπροστά του και του είπε να του μιλήσει ξεκάθαρα, όμωs ο δεύτεροs αντί να το κάνει αυτό, τον προκάλεσε να πάνε παραπέρα να «μονομαχήσουν». Στη συζήτηση προσπάθησαν να εμπλακούν και άλλοι παίκτεs, που μόνο την άποψή τους δεν κατάφεραν να πουν αφού ο καβγάs είχε φουντώσει και ο Apns είχε ήδη σηκωθεί όρθιος και παρακαλούσε την παραγωγή όχι μόνο να φύγει από το παιχνίδι αλλά και από τον Αγιο Δομίνικο, θεωρώνταs προσβλητική τη στάση του Καραγκούνια. Τότε ξεκίνησαν και τα κοσμητικά επίθετα. Ο Άρηs είπε τον Τάκη «σκουπίδι» και ο Τάκηs είπε τον Άρη «νούμερο». Μετά από αυτά, μέλη τηs παραγωγής μπήκαν στον χώρο που γινόταν το συμβούλιο και μαζί μετον Γιώργο Λιανό προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θεώρησαν σωστό να απομακρύνουν και τους δύο παίκτες από το σημείο προκειμένου να ηρεμήσουν.

Survivor: Η «συγνώμη» στην παραγωγή

Λίγες ώρες αργότερα και με αφορμή έναν νέο αγώνα επάθλου, οι δυο παίκτεs βρεθηκαν ξανα δίπλα στην ομάδα τους και ζήτησαν συγγνώμη όχι μονο από την παραγωγή αλλα και από τους συμπαικτεs τουs. «Υπήρχε μια ένταση που θέλω να αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Εχω έρθει εδώ για ένα σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει ως άνθρωπο», είπε ο Άρns Σοϊλέδηs, ενώ ο Τάκηs Καραγκούνιαs τόνισε: «Μερικές φορές, κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρειά μας και ξεφευγουμε. Αυτο έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο που δεν εγώ επιτρέπω και στον εαυτο μου. Οταν λέγονται λόγια βαριά, πρέπει καποιοs να αντιδράσει. Ζητώ συγγνώμη από ολουs τους παρευρισκόμενους» Το θέμα θεωρείται λήξαν μέχρι τουλάχιστον την επόμενη φορά που κάποιοι παίκτεs θα ξεχάσουν τους καλούς τουs τρόπουs.