Και το Survivor συνεχίζει να μοιράζει συγκινήσεις και στο αποψινό επεισόδιο τόσο με τους υποψήφιους προς αποχώρηση όσο και με αυτόν που κέρδισε την ασυλία!

Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη μοιάζουν να είναι… χλιαρά! Οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουν στενέψει και τα γεγονότα που συμβαίνουν στο νησί, δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο.

Το αποτέλεσμα των δύο αγωνισμάτων για την ασυλία έφερε και 4 υποψήφιους προς αποχώρηση.

Είδαμε ότι οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν την ασυλία στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή όπως επίσης και την Ασημίνα που βγήκε πρώτη παίκτρια στον τάκο. Κάποιοι από τους παίκτες είπαν ότι το έκαναν για αγωνιστικούς λόγους. Το «βουνό» όμως σύμφωνα με τον Χρήστο Δάντη, δε φαίνεται να το βάζει κάτω.

Ο επόμενος παίκτης που είναι προτεινόμενος από τους Κόκκινους, είναι ο Απόστολος Ρουβάς. Τον αγαπημένο μάγειρα και αδερφό του Σάκη, τον δίνει η γλυκούλα η Ναυσικά αφού κερδίζει την ατομική ασυλία!

 

Από την άλλη έχουμε δύο ακόμα για τάκο. Είναι μέσα και το μεγάλο φαβορί; Το ποιος θα φύγει βέβαια το αποφασίζουν μόνο οι τηλεθεατές που ψηφίζουν! Από τους Μπλε, υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Άρης, τον οποίο θα δώσει ο Τάκης ως νικητής της ατομικής ασυλίας, ενώ από την κάλπη βγαίνει ο make up artist της καρδιάς μας, ο 37χρονος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Οι ομάδες πάντως είναι σε μεγάλο δίλημμα και κανείς δεν μπορεί να κάνει εικασίες για το αποτέλεσμα.

Ας κάνουμε λοιπόν τη σούμα για το Survivor. Η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει στο αποψινό αγώνισμα για την ασυλία. Άρα οι μπλε επέλεξαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση που δεν είναι άλλοι από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Άρη Σοϊλέδη!

Παράλληλα «τρέχει» ψηφοφορία και στο Sportime, όπου μπορείτε να ψηφίσετε με αρνητική ψήφο.  

Από την άλλη μας περιμένει η Ασημίνα που θ’ ανέβει και θα τραγουδήσει στο πιο ψηλότερο βουνό και ο Απόστολος που είναι άγνωστο αν ξέρει το «Άντεξα».

Ψηφίζουμε τώρα ΕΔΩ παιδιά για να δούμε ποιον θέλετε να παραμείνει!