Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (8/5) τη νίκη για την πρώτη ασυλία πήραν οι Μπλε. Επιπλέον ως  πρώτη υποψήφια από την κάλπη βγήκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ την ατομική ασυλία κέρδισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Στο επεισόδιο της Κυριακής υπήρξαν απουσίες αλλά και ένα γεγονός που στιγμάτισε τη ροή του παιχνιδιού και αυτό δεν ήταν άλλο από το γεγονός του αποκλεισμού του Θεσσαλού αγρότη. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε η παραγωγή να κινηθεί γρήγορα προκειμένου να μην επιτρέψει παρόμοιες κινήσεις αλλά και να αποτρέψει τους επόμενους παίκτες να προβούν σε παρόμοιες καταστάσεις!

Η χειροδικία, όσο καραγκιόζης κι αν θεωρείς ότι είναι ο αντίπαλός σου, είναι καταδικαστέες! Δεν απλώνεις χέρι είτε σου πει για το σπίτι σου είτε για τον όποιο! Το χέρι το έχεις για συγκεκριμένα πράγματα που δε θέλουμε να τα αναλύσουμε γιατί οι χρήσεις είναι πολλές.

Όπως και να έχει, εκτός ο Κατσαούνης ο ευέξαπτος, εκτός και η Ναυσικά λόγω υγείας.

Ωστόσο τα πράγματα και στο αποψινό (9/5) επεισόδιο συνεχίζονται στο ίδιο μοτίβο! Οι εντάσεις και οι φασαρίες συνεχίζονται αυτή τη φορά ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο μισθοφόρος βάζει κάθε φορά και άλλον παίκτη στο στόχαστρο. Σειρά λοιπόν έχει ο Σπύρος Μαρτίκας τον οποίο ο Καραγκούνιας κατηγορεί πως καταστρώνει σχέδια για το ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει και… τον προκαλεί να βγουν μαζί στον τάκο.
Μάλιστα, οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, όμως ένας παίκτης θα παραβιάσει τους κανόνες!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Γιώργος Λιανός ανακοινώνει: «Χτύπησε δύο κατασκευές και ένα μικρόφωνο. Θέλω να πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και θα επιφέρει ποινή». Στο trailer βλέπουμε τον Στάθη να τα κάνει όλα αυτά!

Επιπλέον θα μάθουμε στο νέο συμβούλιο ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα κληθεί να υποδείξει έναν συμπαίκτη της.

Ποιος όμως είναι ο παίκτης που θα κερδίσει την ασυλία; Ποιοί θα χαρούν και ποιοι θα χαλαστούν; 

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι πολλοί θα δυσαρεστηθούν αφού αυτός που κερδίζει την ατομική ασυλία και δε φαίνεται να κινδυνεύει είναι ο Τάκης Καραγκούνιας!

Πράγματι, ο μισθοφόρος κατέκτησε το κολιέ της ατομικής.

Survivor: Δείτε το Trailer του αποψινού επεισοδίου