Οι εξελίξεις στο Survivor είναι ραγδαίες και ακόμα και εμείς, που είμαστε ψύχραιμοι συνήθως, τα χάνουμε με τη ροή των γεγονότων! Ο Άγιος Δομίνικος τρέμει με τα όσα έχουν γίνει ενώ ο Ατζούν είναι βέβαιο, ότι ούτε και αυτός δεν περίμενε να γίνουν τέτοια σημεία και τέρατα στο ριάλιτι!

Στον ΣΚΑΪ από την άλλη το χαίρονται αλλά πόσο θα κρατήσει η χαρά τους όταν ο κόσμος αρχίζει να εκνευρίζεται τόσο με τον κυρ Τάκη όσο και με τον 37χρονο Κωνσταντίνο που δουλεύει 30 χρόνια;

Όπως και να έχει πήραμε ένα δείγμα στο επεισόδιο της Κυριακής (8/5) ότι οι καλοί παίκτες όμορφα «καίγονται» άρα είμαστε έτοιμοι για όλα!

Η Κόκκινη ομάδα είναι φανερό ότι έχει επηρεαστεί από την αποβολή του Κατσαούνη αλλά και την πείνα που δεν μπορεί κανείς να την ξεχάσει εύκολα! Οι Μπλε από την άλλη ήταν ευδιάθετοι και προσπαθούν να παραμερίσουν τις προσωπικές τους διαφορές ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι η Μπλε ομάδα κέρδισε και μάλιστα ένας εκ των παικτών που έφερε νίκη ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Οι Κόκκινοι από την άλλη που είχαν και την απώλεια της Ναυσικάς λόγω του προβλήματος υγείας, φάνηκαν να τα έχουν χαμένα και να μην μπορούν να προσεγγίσουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την νίκη.

Και ας επανέλθουμε στον Κωνσταντίνο ο οποίος τώρα βρήκε να ασχοληθεί με τον Σπύρο Μαρτίκα, την Βρισηίδα Ανδριώτου και τη «σχέση» τους.

«Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο είναι ραγδαίες κι αναπάντεχες διότι το ζευγάρι που θα αναφερθώ είναι η Βρισηίδα κι ο Σπύρος.

Το ειδύλλιό τους έχει ξεκινήσει εδώ και 3- ημέρες κι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν ήθελε να πει ακόμα κάτι στους τηλεθεατές του γιατί ήθελα να τσεκάρω πρώτα τι συμβαίνει κι από τις δύο πλευρές.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πλησίασε πριν από 4 ημέρες την Βρισηίδα και την πήγε στη γωνία, στην άκρη της παραλία και να μιλάνε πάνω από 4 ώρες» είπε ο Εμμανουήλ στο Survivor.

«Συζητήθηκε από την ομάδα που βρίσκονται. Είπαν πολλοί ότι η Βρισηίδα κι ο Μαρτίκας… αυτό κι εγώ είπα δεν είμαι σίγουρος και να το εξακριβώσω.

Αυτό συμβαίνει συνεχώς και χθες τους είδα μέσα στη θάλασσα σαν δύο ερωτευμένους πιγκουίνους.

Από αλλού μας ήρθε ο έρωτας. Κι οι δύο πλευρές έχουν κέρδος από αυτόν τον υποτιθέμενο έρωτα.»

Ο Κωνσταντίνος με αυτά και με εκείνα που κάνει από την αρχή που πάτησε το πόδι του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κατάφερε να κάνει το νησί από Άγιο Δομίνικο σε… Γης Μαδιάμ. Και αυτό ακριβώς φαίνεται να πληρώνει σήμερα αφού θα είναι ο πρώτος υποψήφιος!