Ο παίκτης του Survivor, Απόστολος Ρουβάς «απασφάλισε» στο επεισόδιο που προβλήθηκε εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός είχε μιλήσει περί «γηραιότερων» που κάθονται στα συμβόλαιά τους εις βάρος άλλων παικτών. Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά, σεφ στο επάγγελμα, τόνισε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης και ξεκαθάρισε πως άλλος είναι αυτός, άλλος ο αδερφός του.

 

«Επειδή πολλά ακούγονται και περί ονόματος. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι εγώ παραιτήθηκα από την προηγούμενη δουλειά μου για να είμαι εδώ. Δεν είμαι ο αδερφός μου. Εγώ είμαι ο Απόστολος και έχω έρθει για μένα εδώ, για τους δικούς μου στόχους. Και το τι κάνω στη ζωή μου είναι για μένα», ήταν η αποστομωτική απάντησή του. Οι συμπαίκτες του τον χειροκρότησαν θερμά, κάτι που αναγκάστηκε να κάνει και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Νωρίτερα, στο επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο Μαρτίκας σχολίασε την υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Ρουβά. «Έκπληξη για μένα ότι ασχολούνται με την υποψηφιότητα του Απόστολου και όχι με την υποψηφιότητα της Τζο που την έδωσε η Ναυσικά. Ενώ γνωρίζεις Ναυσικά πόσο αξιόλογη είναι δεν την στηρίζεις. Θα κρατήσω μια φράση από τη Τζο, που είπε ότι στα 19 της χρόνια είναι απογοητευμένη. Να μην αλλοιώσεις τον χαρακτήρα και το ήθος σου Τζο. Ο κόσμος θα σε δικαιώσει και θα χρωστάει την υποκρισία και την αδικία» είπε μεταξύ άλλων ο φαρμακοποιός στο Survivor.