Ο Γιώργος Κατσαούνης μας αποχαιρετά από το Survivor αφού η παραγωγή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αποφάσισε την οριστική αποβολή του από το παιχνίδι!

Ο Γιώργος Κατσαούνης επιτέθηκε στον Τάκη Καραγκούνια κατά τη διάρκεια της νύχτας, γιατί προσβλήθηκε από μία υβριστική φράση του.

Τι κι αν οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον συνετίσουν, εκείνος δεν άκουγε τίποτα και προσπαθούσε να χτυπήσει τον μισθοφόρο των Μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός είχε αποβάλει προσωρινά τον Θεσσαλό, μέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση.

Στο Συμβούλιο της Κυριακής ο παρουσιαστής του παιχνιδιού ανακοίνωσε την απόφαση της παραγωγής για οριστική απομάκρυνση του Κατσαούνη από το παιχνίδι.

Η απόφαση αυτή συνάδει με την προειδοποίηση που είχε δώσει στους παίκτες ο Λιανός μετά το περιστατικό ανάμεσα σε Στάθη και Τάκη.

Ο Κατσαούνης μάλιστα από τα πρώτα κιόλας επεισόδια είχε έναν έντονο καυγά που πήγε να ξεφύγει με τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Ο παίκτης από τα Φάρσαλα είχε από νωρίς ξεχωρίσει στο παιχνίδι για τον έντονο χαρακτήρα του, το ειδύλλιο με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τις ικανότητές το στο παιχνίδι των ερωτήσεων. Με την πράξη του να επιτεθεί στον Τάκη, δεν άφησε περιθώριο στην παραγωγή, και παράλληλα αδίκησε τη μέχρι και πριν από τον μοιραίο καυγά, παρουσία του στο παιχνίδι.

Survivor: Ξέσπασε η αδερφή του Γιώργου

Ξεσπά η αδελφή του Γιώργου Κατσαούνη για την απόφαση της παραγωγής του Survivor να θέσει εκτός του reality τον παίκτη.

Μετά τον καβγά με τον Τάκη Καραγκούνια, ο Γιώργος Κατσαούνης φέρεται να είναι οριστικά εκτός Survivor. Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στο επεισόδιο που θα δούμε απόψε την απόφαση της παραγωγής.

Η αδελφή του Γιώργου Κατσαούνη, σε ανάρτησή της στα social media εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με τη στάση της παραγωγής απέναντι στον παίκτη του Survivor.

“Ένα από τα χειρότερα επεισόδια. Ποιος άνθρωπος κάθεται να του βρίζουν το σπίτι και να μην αντιδράει; Πόσα να ανεχτούν οι παίκτες, αλλά και εμείς ως τηλεθεατές από τον Τάκη που επί μήνες κάνει λεκτική βία; Υπάρχουν παίκτες που έκαναν σωματική βία σε άλλους και δεν πήραν καμία ποινή. Δεν θεωρώ σωστό που πήγε να το κάνει αυτό, αλλά δε μας έδειξαν ότι τον ακούμπησαν έτσι όπως είπε. Θα είναι μεγάλη αδικία να αποβληθεί. Παραγωγή δείξτε ποιοι είστε” έγραψε στην ανάρτησή της η αδελφή του.