Ξέραμε ότι το Survivor φέτος θα ξεπέρναγε κάθε όριο ανθρώπινης αξιοπρέπειας αφού έπρεπε να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια της μυθοπλασίας δηλαδή τόσο τη σειρά του Alpha, Σασμός όσο και τη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς!

Ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι οι παίκτες θα είχαν μία άτυπη «εντολή»: Να εξουδετερώσουν την αξιοπρέπειά τους! Βέβαια δεν ξέρουμε αν αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ από την αρχή ή ισχύει μόνο για όσους μπήκαν μετά την επίσημη έναρξη. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι μιλούμε για τους εξής… μία: Την Ελευθερία Ελευθερίου που βάλθηκε να ισοπεδώσει την αξιοπρέπεια της και οδηγήθηκε στον υπέρτατο εξευτελισμό!

Η Κύπρια τραγουδίστρια κρυφάκουγε προφανώς όλους τους συμπαίκτες της αλλά μόλις αποκαλύφθηκε, και μάλιστα με αδιάψευστο μάρτυρα την κάμερα της παραγωγής του Ατζούν, ότι το έκανε στον Σπύρο Μαρτίκα!

Όπως προβλήθηκε από την εκπομπή Πρωινό μας, και τον Νίκο Παρτσώλη, η τραγουδίστρια υποκλέπτει τη συνέντευξη του φαρμακοποιού όταν γίνεται αντιληπτή από την δημοσιογράφο στην παραγωγή και τον ίδιο!

Αδιανόητο το γεγονός ότι η τραγουδίστρια παραμένει ακόμα στον Άγιο Δομίνικο όταν προχωρά σε τέτοιες πράξεις που πλήττουν τόσο την αξιοπιστία της παραγωγής όσο και του ίδιου του σταθμού!

Η κοπέλα είναι απλά εκτός συναγωνισμού και κάποιος πρέπει να τη φέρει πίσω στην Ελλάδα!

 

Survivor: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή