Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι ενώ την  ίδια ώρα η Ελλάδα βιώνει δύσκολες στιγμές, τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, στο Survivor τρέχουν για να μάθουν αν έκλαψε ο Χούλιο ή μάλλον ο Στάθης Σχίζας!

Βέβαια, όπως έχουμε ξαναπεί με τη σκληρή ατάκα «η ζωή συνεχίζεται», όλα καλύπτονται…

Το γεγονός ότι η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί, φροντίζει να παρέχει ψυχολογική βοήθεια στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δε φαίνεται να έβγαλε κάπου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον Στάθη Σχίζα, τον νικητή του προηγούμενου κύκλου ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο μετά τα όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό μας, ο επιχειρηματίας, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση γι αυτό και δεν έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά μέσω Skype. Τι κι αν υπάρχουν συμβόλαια και ρήτρες; Μείον τρεις είναι αυτή τη στιγμή η αγαπημένη Φαίη αφού ούτε και η Δαλάκα όπως και η Ασημίνα έδωσαν συνέντευξη μετά τα όσα συνέβησαν.

Ο αγαπημένος μας Νίκος Παρτσώλης αλλά και η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι ο Στάθης δε μιλάει σε κανέναν και θέλησε να εξηγήσει τι έχει συμβεί.

 

«Πρώτα πρώτα να πω κάτι. Όταν ένας παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι, λίγες ώρες μετά μας δίνει μια συνέντευξη μέσω Skype. Ο Στάθης δεν ήθελε να μιλήσει. Θα έρθει εδώ στο πλατό. βεβαίως, ο άνθρωπος, αλλά μας ενημέρωσε η παραγωγή πως δεν ήθελε να δώσει αυτή τη συνέντευξη επειδή δεν είναι καλά ψυχολογικά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Έπειτα ο Νίκος ξεκαθάρισε: «Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή είναι μια χαρά, σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, που για αυτά θα τον ρωτούσαμε, δεν είναι έτοιμος να απαντήσει στις ερωτήσεις, είναι άσχημα ψυχολογικά σε αυτό το κομμάτι. Και ζητάει συγγνώμη και από τους τηλεθεατές του “Πρωινού μας” και από εμάς για αυτή τη μη συνέπειά του. Δεκτή η συγγνώμη του, φυσικά, σεβόμαστε αυτή τη συνθήκη του. Επιστρέφει σήμερα το απόγευμα, ας πάρει τον χρόνο του».