Το Survivor συνεχίζει να μας χαρίζει βραδιές… έντασης μιας και οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό που πουλάει δεν είναι οι αγωνιστικές τους ικανότητες αλλά το πόσο ίντριγκα θα προσφέρουν στην αρένα της τηλεθέασης.

Και ενώ εμείς εδώ περιμένουμε ποιος ή καλύτερα ποια θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες αρχίζουν να δείχνουν σημάδια εξάντλησης όχι μόνο από την πείνα αλλά και από τη συνεχή στρατηγική που άπαντες επιδεικνύουν.

Στο επεισόδιο της Τρίτης Γκότσης και Παναγιώτης έκαναν τη φασαρία τους με τον πανταχού παρόντα Μαρτίκα να έχει γνώμη και γι αυτό!

Η Ελευθερία από την άλλη (πραγματικά κάποιος να τη διώξει), δείχνει να έχει μπει στο παιχνίδι μόνο για να προκαλέσει τον πανικό της με τον Μάριο και όταν πια δε βγήκε στράφηκε στον Σχίζα. Τώρα που «έφαγε» και τον Στάθη, πάει για Μαρτίκα!

«Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος, κακός διπλωμάτης που θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με τους δε για να κερδίσει συμπάθειες και μιλώντας για προσωπικά φίλων του. Έχει κάνει μια ομάδα άνω κάτω. Είναι δειλός σαν άντρας για να βγει μπροστά και να αναλάβει τις ευθύνες του για αυτά που λέει. Απείλησε ότι αν με ψηφίσετε, θα δείτε τι θα πάθετε. Δεν φοβάμαι να σε αντιμετωπίσω. Πάρε την ψήφο μου για να είσαι μαζί μου στον τάκο.
«Είναι το μεγαλύτερο αγκάθι… Αν θέλει να με λασπώνει για να μείνει, δεν θέλω να φύγω με λασπωμένο το όνομά μου. Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, ό,τι πιο κακό έχω γνωρίσει, είναι αδίστακτος, δειλός κι ανακατώστρας. Είναι όλα τα κακά επάνω σε έναν άνθρωπο.» είπε κλείνοντας η Ελευθερίου που δεν είναι ανακατώστρα, αδίστακτη και απαράδεκτη!

Survivor: Δείτε τα όσα είπε η Ελευθερίου για τον Μαρτίκα