Το Survivor All Star είναι ένα ακόμα τηλεοπτικό προϊόν που μας αρέσει να βλέπουμε και να περνάμε την ώρα μας. Το να λέμε κάτι παραπάνω για το Survivor δεν αξίζει. Αλλά αυτή τη φορά έχω μια επιθυμία ως προς το ποιος να αποχωρήσει: Η Ελευθερία Ελευθερίου.

Σπάνια το κάνω. Διότι, καλώς ή κακώς επεμβαίνουμε στην κρίση του κοινού που παρακολουθεί το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Δεν είμαστε κι εκεί να ξέρουμε τι συμβαίνει. Αλλά, η Κύπρια τραγουδίστρια από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι έχει χαλάσει το μυαλό της κόκκινης ομάδας. Και γενικά το παιχνίδι θα πω.

Δεν εξετάζω τι είχε κάνει ο Στάθης Σχίζας πέρυσι. Αθώος δεν ήταν, από τη στιγμή που ο Άρης Σοϊλέδης τον βγάζει στη σέντρα θα είχε τους λόγους του. Αλλά, αυτό δεν αναιρεί πως ο Στάθης ήταν παίκτης All Star. Ήταν παίκτης που αγωνιστικά ήθελες να βλέπεις. Ισάξιος όχι, αλλά άξιος αγωνιστικά ναι.

Ο Στάθης έφυγε εξαιτίας της Ελευθερίας. Αυτό τουλάχιστον δηλώνει.

Ο Μάριος έχει χάσει τη λαλιά του, εξαιτίας της Ελευθερίας. «Αυτό το είσαι η ντροπή της Κύπρου», δεν λέγεται on camera.

Ο Σπύρος Μαρτίκας την αποκαλεί ψεύτρα.

Όταν ήταν εντός του παιχνιδιού, Μπάρτζης και Τζέημς έλεγαν ότι τους είχε πάρει το αντιανεμικό.

Η κόκκινη ομάδα την βγάζει πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ υπάρχει χειρότερη αγωνιστικά παίκτρια από αυτή: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης θα την δούμε να κρύβεται στους θάμνους και να προσπαθεί να κρυφακούσει τις προσωπικές συνεντεύξεις των συμπαικτών της. Συγκεκριμένα του Σπύρου Μαρτίκα.

Μακάρι ο κόσμος να βγάλει εκτός της Ελευθερία Ελευθερίου…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Οι ψηφοφορίες μας

Στο Sportime ψηφίζουμε με αρνητική ψήφο. Με άλλα λόγια, έχουμε τη δυνατότητα ΕΔΩ να ψηφίσουμε ποιον παίκτη θέλετε να αποχωρήσει.

Στο Mediatime έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ακριβώς όπως στο κανονικό παιχνίδι. Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor.