Η στιγμή που περίμεναν οι τηλεθεατές της αγαπημένης σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, δεν είναι άλλη από εκείνη που θα κάνει την εμφάνισή της ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor που κατάφερε να κερδίσει το 2017, έχει κάνει πλέον στροφή στην καριέρα του και λίγοι πια τον θυμούνται ως παίκτη.

Ο ηθοποιός λοιπόν, Γιώργος Αγγελόπουλος, μπαίνει στη σειρά ως Ορέστης Αντωνιάδης όπως αποκαλύφθηκε στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Ορέστης είναι γυμναστής και η έδρα του είναι στο Περιστέρι. Αυτό ωστόσο είναι μία «βιτρίνα» αφού ο ίδιος θα βρεθεί ως «επισκέπτης» στη Μάνη. Τα σενάρια πάντως είναι τρία.

Είτε λοιπόν θα πάει ως μυστικός αστυνομικός που θα ερευνήσει την υπόθεση της δολοφονίας του Κίμωνα, είτε θα πάει σαν μέλος της αντίπαλης συμμορίας του Δημοσθένη για να πάρει για μία ακόμα φορά εκδίκηση σε βάρος του Δημοσθένη, είτε θα πάει σαν απλός επισκέπτης, φίλος του Κίμωνα, που δεν τον γνωρίζει κανείς.

Η Ελένη είπε ότι προτιμά να πάει ως «μυστικός» γιατί θα έχει περισσότερο σασπένς, θα είναι πιο γοητευτικός και θα έχει και περισσότερη δράση! Μένει να την ακούει έστω και στο… τσακ η Βάνα Δημητρίου!

Εντωμευταξύ, η Μυρτάλη αποφασίζει να βγάλει μία και καλή από την μέση την Αθηνά. Έτσι δίνει εντολή στο φίλο της τον Αλέξη να κόψει τα φρένα στο αυτοκίνητο της θείας του.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ο Αλέξης σχεδιάζει ένα δόλιο σχέδιο προκειμένου να κάνει πράξη την εντολή της αγαπημένης του!

Έτσι, μην μπορώντας πλέον να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό, κόβει τα φρένα από το αμάξι της αλλά δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια.

Η ίδια αποφασίζει να πάει μία βόλτα με το αυτοκίνητό της αλλά δεν θα είναι μόνη! Προτείνει τόσο στη Μαργαρίτα όσο και την Αναστασία, να πάνε μαζί της!

Θα τραυματιστούν σοβαρά οι τρεις γυναίκες;

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το απόσπασμα