Μεγάλο πανικό έχει προκαλέσει η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor αλλά όπως φαίνεται, όπως και όλα τα ζητήματα στην Ελλάδα, είναι από κάπου… υποκινούμενη!

Και όμως! Δυστυχώς η παράδοση μας ως Έλληνες, συνεχίστηκε και στον Άγιο Δομίνικο γιατί ως γνωστόν, τα κουβαλάμε μέσα μας τα κατάλοιπα!

Έτσι και η Κύπρια τραγουδίστρια, τόσα χρόνια στη χώρα πήρε τις συνήθειές μας, και αντί να υπερασπιστεί τη γνώμη της, έγινε έρμαιο κάποιου άλλου παίκτη προκειμένου να «φάνε» τον δυνατό Στάθη Σχίζα.

Ο νικητής του προηγουμένου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν άντεξε στην ψυχολογική πίεση που του ασκήθηκε μιάς και στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν ολοένα και καλύτερος.

Ποιος παίκτης όμως καθοδήγησε την Ελευθερία δίνοντας της ξεκάθαρες οδηγίες να πει ψέματα στον Στάθη για την προσωπική του ζωή και να τον οδηγήσει στην έξοδο από το νησί της Καραϊβικής;

Η τραγουδίστρια πιέστηκε πολύ από έναν συμπαίκτη της και την… κλίκα της συμφοράς!

Και όμως! Αυτός που πίεσε την Ελευθερία να πει ψέματα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο Μάριος Πρίαμος που καλά τα κατάφερε με την Καρολίνα, τώρα ξανακάνει υποχείριό του την φιλενάδα του!

Η Ελευθερία πιάνει την Αφροδίτη Σκαφίδα και την Ευρυδίκη σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη και το Πρωινό μας και τους λέει ότι ο Μάριος ενώ συναντιούνται ερωτικά στη ζούγκλα, το «έραψε» όταν την έβριζε πανελληνίως ο Σπύρος Μαρτίκας!

«Ο Μάριος είναι ο άνθρωπος που με πίεσε να πω ψέματα στον Στάθη γιατί εγώ δεν είμαι παίκτρια αξιώσεων τελικού ενώ ο Μάριος είναι!»

Λέει όμως αλήθεια;

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα!