Δε μας έφτανε το ριάλιτι στοιχείο στο Survivor, δε μας φτάνει να τους βλέπουμε να ταλαιπωρούνται άφαγοι και βρώμικοι με το μαλλί μέσα στη… λίγδα, έχουμε και τα ροζ στοιχεία στο νησί του Άγιου Δομίνικου που δεν μπορούν να τελειώσουν!

Ο λόγος για το τρίγωνο Ελευθερία Ελευθερίου, Μάριου Πρίαμου και Καρολίνα Καλύβα που ακόμα φαίνεται να μας απασχολούν ακόμα κι αν η μία από αυτές βρίσκεται χιλιάδες μίλια μακριά!

Η Ελευθερία λοιπόν έκανε παράπονα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γιατί ο Μάριος ΑΚΟΜΑ φορά το κολιέ που του χάρισε η Καρολίνα.
«Με ενοχλεί που φορά το κολιέ που του έδωσε η Καρολίνα, βέβαια δεν του είπα τι να κάνει, ήθελα από μόνη μου να δω τι θα κάνει. Πιστεύω ότι είναι τόσο έντονο όλο αυτό που έχει γίνει αυτό το διάστημα με εμάς, που έχει άλλα πράγματα να σκεφτεί στο μυαλό του. Το μεταξύ μας με τον Μάριο δεν έχει ξεκαθαριστεί, θα δούμε με τον χρόνο».

«Ο Μάριος είναι ένας παρτάκιας και το λέω με την εξής έννοια! Έρχομαι, σου λέω τι γίνεται, γίνεται η έκρηξη μου, κρατάω ισορροπίες, σε συγχωρώ, σου κάνω, σου ράνω, δεν θέλω ούτε να σε σταυρώσω ούτε τίποτα αλλά δεν γίνεται να μου λες ψέματα, ρε φίλε. Φοράς ένα κολιέ για το οποίο και με ρωτάνε. Και απαντάω για το κολιέ. Γιατί, Μάριε, μου λες ότι το δημιουργώ εγώ; Εγώ φοράω το κολιέ; Εσύ φοράς το κολιέ και για να το φοράς… εσύ το δημιουργείς».

«Όπως δημιούργησες και σκάνδαλο, όπως δημιούργησες και όλη αυτή την κατάσταση, όπως και μου προκάλεσες αυτή τη στεναχώρια. Γίνονται όλα αυτά, σε καταλαβαίνω, εν μέρει σου δίνω χρόνο και ελαφρυντικά και σε βλέπω να φοράς το κολιέ. Ξέρω πράγματα για σένα, μαθαίνω πράγματα για σένα, έρχομαι και στα λέω για να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται έξω χωρίς να έχω κανέναν λόγο να κάθομαι και να σε προστατεύω», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος θες να το κόψεις, να μην ασχολούνται μαζί σου, να μην τοποθετούνται, να μην λένε και το σεβόμαστε όλοι και εγώ… φοράς ακόμα την αλυσίδα; Γίνεται που γίνεται όλο αυτό, μου το φορτώνει εμένα και εγώ «ευθύνομαι» για το σκάνδαλο που έχει κάνει! Εγώ ευθύνομαι; Γυρίζει ο Μάριος και μου λέει, πραγματικά τα λέω και γελάω, «έχω έρθει εδώ μέσα για έναν σκοπό, τον οποίο δεν θέλω να τον χαλάσει κανένας και εμείς οι δυο ζευγάρι θα γίνουμε όταν θα βγούμε από το παιχνίδι». Συγγνώμη, Μάριε μου, τι θέλεις να πεις; Τι εννοεί ο ποιητής; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό! Με ρώτησες άμα θέλω να ξαναγίνω ζευγάρι μαζί σου; Το ξέρω ότι έχεις έναν σκοπό και θες να πας στον τελικό, το καταλαβαίνω αλλά θα μου πεις, παρτάκια, ότι ζευγάρι θα γίνουμε όταν θα βγούμε έξω από το παιχνίδι; Παρακαλώ; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Ποιος είστε εσείς που έχετε την εντύπωση ότι θα βγω εγώ από το παιχνίδι και θα κάθομαι να περιμένω τον Μάριο Πρίαμο τον Δον Ζουάν για να γίνω ζευγάρι μαζί του;».

«Έλα Χριστέ και Παναγιά μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος, πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την… Μπράβο σεξουαλικότητά», είπε στο τέλος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για να κάνει το χαμό της στο Survivor!

 

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα του ΣΚΑΪ