Χαμός γίνεται στο Survivor All Star αφού οι παίκτες που ήδη βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να υποδεχθούν την επόμενη φουρνιά μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η Ελευθερία Ελευθερίου, η πάλαι ποτέ «σχέση» του Μάριου Πρίαμου!

Όπως μας αποκάλυψε ο αγαπημένος Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ και την Φαίη Σκορδά, που έχει τα πιο έγκυρα (και πώς όχι άλλωστε αφού είναι στο ίδιο κανάλι) και πιο… φρέσκα spoilers, οι παίκτες κατέφτασαν στο νησί της Καραϊβικής και είδαν τους παίκτες που ήδη βρίσκονται εκεί.

Φυσικά, δεν άργησε να γίνει και η άτυπη συνάντηση off cameras του Μάριου με την Ελευθερία! Ο Κύπριος σαν πιο διαχυτικός και πιο… στον κόσμο του προφανώς, αγκάλιασε και επεδίωξε να φιλήσει (!) την Ελευθερία η οποία όμως, από αμηχανία, τραβήχτηκε πίσω!

Ο Μάριος δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί με την Καρολίνα, τον Μπο, τις φωτογραφίες από το drone και όλα όσα έχουν γίνει εκτός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Αυτό δεν καταγράφηκε όπως λέει ο Νίκος και θα τα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής. Αυτό ωστόσο που καταγράφηκε, το έκανε γνωστό ο Γιώργος Λιανός μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ριάλιτι, μπήκαν οι παίκτες και μέχρι τέλος Φλεβάρη θα έχουν τελειώσει οι αφίξεις.

Ο Λιανός είπε πως η Ελευθερία κρατιέται ακόμα τουλάχιστον, αλλά μην  μπορώντας να αποκαλύψει και πολλά ο Λιανός, αρκέστηκε να πει ότι η φάση είναι… μπαρούτι!

Survivor: Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό μας