Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor διεκδικεί επάξια τον τίτλο του αφού τώρα αρχίζει το σκληρό παιχνίδι! Είχε γίνει μεγάλη μελέτη πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του ΣΚΑΪ και ο Ατζούν με την ομάδα του είχε… ξεψαχνίσει τους παίκτες!

Ποιος τα έχει με ποιον; Πότε τα είχαν και γιατί τα χάλασαν; Υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους; Είχαν αρκετό καιρό δεσμό; Πότε είχαν συνάψει σχέση; Πριν ή μετά το ριάλιτι;

Μη σας φαίνονται εύκολα. Είναι πραγματικά δύσκολο να χτίζεις παλάτια στην άμμο γιατί μία Ελευθερία Ελευθερίου μπορεί να περάσει σαν βοριάς και να τα κάνει συντρίμμια κομμάτια!

Έτσι μάλλον σκέφτηκε ο πολυμήχανος τυχοδιώκτης, και σαν άλλος Μαγκάιβερ (ναι τα έχουμε τα χρονάκια μας), σκαρφίστηκε ένα νέο τρόπο για να εκτοξεύσει τα νούμερα!
Τώρα που ο Μάριος είναι και πάλι μόνος μιας και η Καρολίνα πήρε… πόδι, ήρθε η ώρα να επιστρέψει η παλιά που σίγουρα δεν πηγαίνει και με την καλύτερη διάθεση!

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό από τον αγαπημένο μας Νίκο Παρτσώλη του Πρωινού μας και της Φαίης Σκορδά, νέοι παίκτες πάνε στο νησί της Καραϊβικής γιατί αρκετά έκατσαν στην ησυχία τους και αυτό δεν οφελεί και πουθενά.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Οι παίκτες εντωμεταξύ θα χωριστούν ως εξής: Στην ομάδα των Διασήμων θα μπουν οι: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά. Στην ομάδα των Μαχητών μπαίνουν οι: Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη.

Survivor: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!