Από σαράντα κύματα πέρασε τον Γιώργη η Νίτσα μέχρι επιτέλους να ενδώσει στον έρωτά του στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει! Στα νέα επεισόδια το ζευγάρι θα έρθει ακόμα πιο κοντά, ανοίγοντας έτσι μια νέα σελίδα στη σχέση τους.
Από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε, την ερωτεύτηκε. Εκείνη αναγνώρισε την καλή του την καρδιά. αλλά οι εμπειρίες της με τουs άντρες δεν την άφηναν να εκδηλωθεί απέναντί του. Εκείνος έκανε υπομονή και της έλεγε ότι θα μείνουν φίλοι αποκαλύπτοντας την καψούρα του για εκείνη, είτε με αφιερώσεις είτε με λουλούδια και λόγια αγάπης.

Ακόμα και όταν η Διαμάντω προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη, εκείνη επέμενε ότι ναι μεν έχει χρυσή καρδιά αλλά εκείνη δεν είναι για έρωτες!

Τελικά η φυγή δεν πραγματοποιήθηκε και εκείνη άρχισε όλο και περισσότερο να του δείχνει πως ενδίδει στο φλερτ του. Μέχρι που στον δρόμο της βρέθηκε ο Τάσος που χωρίς να γνωρίζει πως είναι ανιψιός του Γιώργη, συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του. Αυτό την έκανε να θυμώσει με τον εαυτό της καθώς αν γυρνούσε πίσω τον χρόνο δεν θα το έκανε ξανά. Κι αυτό γιατί νιώθει μέσα της πως πρόδωσε την αγάπη του Γιώργη για εκείνη. Το ξέσπασμά της όμως βρίσκει στόχο τον Γιώργη, τον οποίο διώχνει. Του λέει ότι εκείνη δεν είναι γι αυτόν και του ζητά να φύγει από τη ζωή της!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Όπως είδαμε εκείνος μεθάει και βάζει φωτιά στον εαυτό του. Μετά από αυτό η Νίτσα σιγουρεύεται εκατό τοις εκατό για τον έρωτά του για εκείνη και αποφασίζει να του δώσει και επίσημα μια ευκαιρία. Ετσι οι δυο τους για πρώτη φορά κάνουν έρωτα, με τον Γιώργη να πετάει κυριολεκτικά στα σύννεφα.

Της λέει συνεχώς ότι είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Εκείνη του χαμογελάει και τον φιλάει. Μόνο που σύντομα θα βρεθεί μπροστά στον Τάσο, όπου εκεί θα καταλάβει τι έχει κάνει και οι τύψεις την κυριεύουν ξανά.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA