Ευτυχώς που οι παίκτες του Survivor, αν όχι όλοι οι περισσότεροι, ξεχνούν εύκολα και επιδίδονται σε καινούριες ασχολίες εκεί στο μακρινό νησί της Καραϊβικής προκειμένου να… ξεχάσουν!

Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι ενδεχομένως ξεχνούν γρηγορότερα από τους άλλους έτσι ώστε να συνειδητοποιούν πιο εύκολα τις καταστάσεις.

Ένας από αυτούς τους παίκτες είναι και ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος έφυγε από την Ελλάδα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με σχέση, την ξέχασε, προχώρησε τη ζωή του στον Άγιο Δομίνικο, γνώρισε την Καρολίνα, όχι του Μονακό αλλά του… Μπο, και μόλις έφυγε κι αυτή πάμε γι άλλα!

Του δίνουμε ένα δίκιο βέβαια του Κύπριου παίκτη που στις μπηχτές του Λιανού για τα μηνύματα απλά τα προσπέρασε γιατί μπορεί να μη θέλει να δώσει δικαιώματα μέσα στα ξημερώματα!

Και για όσους δεν παρακολούθησαν το επεισόδιο του παιχνιδιού που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9/2, οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο και ο Πρίαμος δέχτηκε τρία μηνύματα. Όπως ο Λιανός φρόντισε να μας ενημερώσει, το ένα από αυτά του Μάριου ήταν της Κάρολ.

«Μάριε είχες μηνυματάκι. Κουφέτα να μην αναφέρω. Να τα αξιολογήσουμε ένα ένα. Έστειλε η Καρολίνα και ποιος άλλος;» έκανε την ερώτηση ο παρουσιαστής για να πάρει την εξής απάντηση: «Είχα κι εγώ τρία μηνυματάκια. Ξέρω που το πας όμως εσύ, στο τρίτο μήνυμα από την Κάρολ. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα που έστειλε. Ξέρει αυτή, θα τα πούμε όταν βγω από το παιχνίδι. Την ευχαριστώ πολύ, όπως και τα φιλαράκια μου, τα αδέρφια μου όπως τους αποκαλώ» απάντησε ο Πρίαμος.

Όοου Κάρολ…

Survivor: Η απάντηση του Πρίαμου στον Λιανό