Μετανιωμένη νιώθει η Κύρα στο Μαύρο Ρόδο που υπερασπίστηκε και στήριξε τόσο καιρό τον Βίκο, καθώς μαθαίνει πως εκείνος ευθύνεται για τον χαμό της κόρης της. Ομως για να τον εκδικηθεί του στήνει παγίδα μέσω του Δαμαλά και το τέλος για εκείνον πλησιάζει…

Η Κύρα ακούει τυχαία μια συζήτηση ανάμεσα στον Βίκο και τον Δαμαλά για τον Κροάτη που σκότωσε την Αγγελική και εκεί καταλαβαίνει πως ο Βίκος ευθύνεται για τον θάνατο της κόρη της. Η ίδια νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της καθώς τον εμπιστευόταν και πίεζε την κόρη της όσο ζούσε να επιλέξει εκείνον να συνεχίσει τη ζωή της.

Παράλληλα δεν σταματούσε να κατηγορεί τον Θέμη για τη δολοφονία, κάτι που τώρα μετανιώνει. Η ίδια μονολογεί βρίζοντας τον Καστρινό και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να σώσει την εγγονή της από τα δίχτυα του. Ετσι αποφασίζει να της αποκαλύψει πως εκείνος σκότωσε τη μητέρα της, αλλά η Αλεξία δεν το πιστεύει και μάλιστα φτάνει στο σημείο να τσακωθεί μαζί της. Η Κύρα μη μπορώντας να συνετίσει την εγγονή της, πάει να βρει τον Βίκο και να τον αντιμετωπίσει ευθέως. Του λέει ότι εκείνος σκότωσε την κόρη της τηνΑγγελική κι ας το παίζει τόσο καιρό αθώος.

Του λέει ότι θα το πληρώσει σε έξαλλη κατάσταση ενώ εκείνος προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες που έχει εναντίον του. Εκείνη δεν πείθεται και θυμωμένη επισκέπτεται στα γραφεία της αστυνομίας και τον Δαμαλά, ο οποίος κάνει τον ανήξερο και μάλιστα τη διώχνει από το γραφείο του. Στη συνέχεια εκείνος επικοινωνεί με τον Βίκο, ο οποίος του δίνει τα χρήματα που του ζήτησε, αλλά παράλληλα σχεδιάζει να τον σκοτώσει.
Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί και συνεχίζει να χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει μαζί του.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA