Τι κοινό έχουν τα πρόσωπα της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, ΣτΟργή; Έχουν να διαχειριστούν ψυχολογικά προβλήματα, που κατατρέχουν τη ζωή τους και ζητούν απαντήσεις στο γραφείο της ψυχιάτρου Μαργαρίτας Καλογεροπούλου, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της όλη στη διαχείριση του πιο φλέγοντας κοινωνικού προβληματος; της βίας.

Μία γυναίκα που αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος ποι μαθαίνει πως όσα πίστευε μέχρι τώρα είναι ψέμα, μία γυναίκα καριέρας που κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια, ένας δυνατός άντρας που πιστεύει πως ήρθε η ώρα να πεθάνει, ένα κορίτσι που παγιδεύεται στο χρόνο, μία νεαρή μητέρα που επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο και ένα ζευγάρι που διαλύεται εξαιτίας του θυμού.

Ιστορίες γνώριμες, αναμνήσεις που ξυπνούν και ζητούν να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούν… στΟργή.

Όταν η ψυχή αρρωσταίνει, οι συνέπειες είναι καταστροφικές. Κι αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου, η γιατρός, όπως την αποκαλούν όλοι. Μία δυναμική και ταυτόχρονα δυνατή γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κατανόηση και την  επίλυση βαθύτερου και ίσως διαχρονικότερου κοινωνικού προβλήματος: της βίας.

Είναι ψυχίατρος – ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας -ερευνήτρια και πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες της και διδάσκει τους ασθενείς της πώς να  διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να σπάσουν την αλυσίδα της βίας. Όπως συνηθίζει να λέει «εδώ δε θα σε κατηγορήσει κανείς. Δε θα σε κρίνει. Θα προσπαθήσω μόνο να σε καταλάβω και να σε βοηθήσω να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό.»

 

Όλες οι ειδήσεις

Δημοσιογράφος παθαίνει εγκεφαλικό ενώ παρουσιάζει δελτίο (βίντεο)

Survivor: Δραματική έκκληση του Σπύρου Μαρτίκα στα social media!

Only Fans: Καθηγήτρια παράτησε τους μαθητές και έγινε εκατομμυριούχος!