Το Only Fans έγινε πρόσφατα γνωστό (σε εμάς τουλάχιστον) και πρόκειται για μία συνδρομητική πλατφόρμα του διαδικτύου με έδρα το Λονδίνο. Χρήστες εγγράφονται σε αυτή και πληρώνονται κατευθείαν από τους θαυμαστές τους οι οποίοι φροντίζουν να καταβάλλουν το… μηνιάτικό τους εκτός βέβαια αν προτιμούν την υπηρεσία pay per view, δηλαδή πληρωμή με τη μία… ματιά που θα ρίξουν, κάτι όμως που δε συμφέρει ιδιαίτερα τον χρήστη κι αυτό γιατί πληρώνει κάτι παραπάνω!

Αυτά έμαθε και η καθηγήτρια Κόρτνεϊ Τίλια και αποφάσισε να παρατήσει τους… μαθητές για να πάρει απευθείας… master στο Only Fans!

Όπως ομολογεί η ίδια, πλέον είναι εκατομμυριούχος και δε μετανιώνει που παράτησε τα θρανία και τα σχολεία!

Η 34χρονη καθηγήτρια είπε ότι χρειάστηκαν μόλις τρία χρόνια για να αποκτήσει  λογαριασμό με εφταψήφιο ποσό ενώ όπως χαρακτηριστικά σχολίασε, αυτό θα της έπαιρνε περίπου 25 χρόνια αν συνέχιζε να δουλεύει σε σχολείο.

«Όταν δούλευα στο σχολείο, η οικογένειά μου δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά. Δυσκολευόμασταν πραγματικά. Το Only μου επιτρέπει να έχω οικονομική ελευθερία και μπορώ να τους παρέχω ότι χρειάζονται και άλλα τόσα ακόμα!» παραδέχεται η Κόρτνεϊ.

Αυτά τα νέα είναι σίγουρο ότι φέρνουν… κατάθλιψη σε άλλους καθηγητές που ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα θρανία αυτή την εβδομάδα ενώ τουλάχιστον το 80% αυτών θεωρεί ότι δεν αμείβεται όπως πρέπει.

Η πανέμορφη σεξοβόμβα κερδίζει 380.000 δολάρια από μηνιαίες συνδρομές και επιπλέον 165.000 από προσωπικά μηνύματα θαυμαστών. Επιπλέον οι ικανοποιημένοι πελάτες της έχουν δωρίσει πάνω από 50.000 φιλοδωρήματα ενώ η ίδια έχει πάει με την οικογένειά της διακοπές στην Κολομβία, στη Τζαμάικα και στη Χαβάη. Έχει τέσσερα παιδιά ενώ ο σύζυγός της είναι πολύ υποστηρικτικός, όπως άλλωστε κάθε άνθρωπος θα ήταν! «Είμαι εργάτρια του σεξ αλλά δεν ντρέπομαι γι αυτό. Σπουδάζω τα παιδιά μου» λέει η ίδια.

Επιπλέον, επειδή η φιλανθρωπία τη χαρακτηρίζει, έδωσε σε καταφύγια αστέγων πολλές χιλιάδες δολάρια. Και φιλάνθρωπη και εφορία…

Όλες οι ειδήσεις

Το Πρωινό μας: Οι πρώτες εντυπώσεις και τα καρφιά για τη Φαίη Σκορδά

Κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Τι γίνεται με τους δικαιούχους

Φλόγα και Άνεμος: Όσα θα δούμε στο 1ο επεισόδιο της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ