Αυτό που εδώ και καιρό ξέραμε για την Φαίη Σκορδά, ήρθε σήμερα να επισημοποιηθεί με όλους τους τύπους αφού ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την πιο δυνατή ίσως μεταγραφή του καλοκαιριού.

Διαβάστε την ανακοίνωση.

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.

Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά».

 

Σκορδά-Μπακοδήμου: Καθεμία με το πόστο της

Ανατροπές στην πρωινή ζώνη μετά το «διαζύγιο» της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1, που προκαλεί ντόμινο εξελίξεων και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η παρουσιάστρια μετά την αποχώρησή της από το κανάλι του Αμαρουσίου έκλεισε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, ώστε τη νέα σεζόν να παρουσιάζει την καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού. Η συμφωνία αυτή όμως βρήκε… εμπόδιο, καθώς λίγες ημέρες πριν ο ΣΚΑΪ είχε κλείσει και υπογράψει με τη Μαρία Μπακοδήμου, προκειμένου να βρεθεί στο «τιμόνι» της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής.’Ετσι, ο σταθμός του Φαλήρου και η Μπακοδήμου θα έπρεπε να αναθεωρήσουν το πλαίσιο συνεργασίας τους, ώστε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα, αλλά και ένα late night talk show μία με δύο φορές την εβδομάδα, που ναι μεν ήθελαν από την αρχή και οι δύο πλευρές, αλλά δεν μπορούσε να γίνει, λόγω της καθημερινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Με τη μετακίνησή της όμως στα Σαββα-τοκύριακα η Μπακοδήμου μπορεί να έχει διπλό ρόλο στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας και την ψυχαγωγική εκπομπή αλλά και το βραδινό talk show.