Ο Ευθύμης σπρώχνει τον Βαγγέλη σε μοιραίες πράξεις στη σειρά Σασμός όταν του λέει ότι κάποιος απειλεί τη ζωή του. Κάποιος που του χρωστά χρήματα μετά από ένα παιχνίδι με χαρτιά. Του λέει ότι πρέπει να τον προλάβει στη γωνία και να μην αφήσει περιθώριο γιατί έτσι θα φανεί η αδυναμία του!

Ο Βαγγέλης αρχίζει να θολώνει. Είναι η πρώτη φορά που ο Ευθύμης του ζητά να βγάλει κάποιον από τη μέση και το σκέφτεται. Ολα μπορεί να τα κάνει αλλά όχι και να βάψει τα χέρια του με αίμα. Του απαντά διστακτικά ότι δεν ξέρει αν είναι έτοιμος να το κάνει αυτό και ο Ευθύμης του απαντά πως για όλα είναι ικανός αλλά ακόμα δεν έχει καταλάβει τι κρύβει μέσα του.

Λίγο αργότερα η «καπετάνισσα» συναντά τον Βαγγέλη και εκείνος τη θυμίζει για μια ακόμη φορά πως το μυστικό της οικογένειά, τους, πλέον, δεν είναι μυστικό. Εκείνη ταράζεται και μηνύει στον Βαγγέλη να εξηγήσει στο αφεντικό του πως ακόμα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Του λέει ότι ο άνθρωπος που θα απειλήσει εκείνη και τα παιδιά της δεν έχει γεννηθεί ακόμα. Επιπλέον του λέει να μεταφέρει σε αυτόν που τον πληρώνει πως θα τη βρει μπροστά του αν τους ξαναπιάσει στο στόμα του! Ο Βαγγέλης γελάει ειρωνικά. Η Καλλιόπη μπαίνει σε σκέψεις που δεν της αρέσουν. Σκέφτεται τι να κάνει για να προστατεύσει την οικογένειά της από τα λόγια του κόσμου που θα αρχίσουν να φτάνουν από άκρη σε άκρη σε όλη την Κρήτη. Οι συζητήσεις πάντως δεν έχουν λείψει από το καφενείο του χωριού αλλά και την καντίνα της Ασπας και του Τόλη. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο Μαθιός, που θα έδινε και τη ζωή του για τη Βασιλική, δεν μένει πλέον μαζί της…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Άννα και Ειρήνη κονταροχτυπιούνται-Αυτός ο άντρας είναι το μήλον της Έριδος!

Ο Μάικλ Τζόρνταν παρουσιάζει το νέο Hypercar 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας κλείνει κάθε εκκρεμότητα